Ana sayfa Dizi Haberleri Engin Akyürek söylemişti! Kaçış dizisi ile ilgili görüşler değişiyor!

Engin Akyürek söylemişti! Kaçış dizisi ile ilgili görüşler değişiyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Disney Plus’ın ilk yerli dizisi olma ünvanını taşıyan Kaçış dizisi, aynı zamanda hikayesini, başrol oyuncusu Engin Akyürek’in yazmış olması nedeniyle de dikkatleri çeken bir yapım. Bugüne kadar rol aldığı yapımlardaki başarılı performansı ile çok beğenilen oyuncu, kendi hikayesinde oynamanın da gururunu yaşıyor.

Akyürek, dolayısıyla Kaçış dizisine çok başka bir yerden bakıyor. Başrolünü İrem Helvacıoğlu ile paylaştığı ve geçtiğimiz yıl Gaziantep’te çekilen dizisi, şu anda Disney Plus’ta yayında. Her hafta bir bölümü yayınlanan dizinin 6 bölümü izlenebiliyor.

Kaçış dizisi, ilk yayınlandığı bölümleriyle bazı eleştiriler de almıştı. Hikaye ile ilgili kimi eleştirilere karşın dizinin ilerleyen bölümlerinde bu eleştirilerin giderek azaldığı ve övgülerin daha da arttığı gözlemlendi. Kaçış dizisini takip edenler, şimdi her bölümü merakla bekliyorlar.

Engin Akyürek söylemişti! Kaçış dizisi ile ilgili görüşler değişiyor! 10

İlk bölümü Disney Plus’ı açıldığı gün olan 14 Haziran’da yayınlanmıştı. Sosyal medyada çok farklı görüşler ortaya çıkmıştı. Akyürek, yapılan yorumlara, dizinin tamamının izlenmesi ve sonrasında değerlendirilmesi ricasını özellikle iletmişti.

Oyuncunun tıpkı söylediği gibi, ilerleyen bölümlerde izleyicini kanaati değişmeye, diziye olan ilgi de artmaya başladı. Sona doğru giden Kaçış dizisine şimdi övgü dolu yorumlar yapılıyor ve Engin Akyürek’in hem oyunculuğu hem de hikayesine olan destek de güçleniyor.

Engin Akyürek söylemişti! Kaçış dizisi ile ilgili görüşler değişiyor! 11

Ünlü Oyuncu, sadece başrolünde değil, bu kez projenin tam da ortasında yer aldığı Kaçış dizisi için çok heyecanlı. Bölümlerin teker teker yayınlanması da heyecanını arttırmakta. Engin Akyürek de bu durum için “Her bölüm bittiğinde bir sonraki bölümü merak edeceklerini düşünüyorum” sözleriyle izleyiciden gelecek yorumları merak ettiğini ortaya koyuyor.

Diziye gelen yorumlardan biri, izleyenlerin genel bakışını gösteriyor aslında. Kaçış’ı izleyen bir izleyicinin yorumu şöyle: “Kaçış dört dörtlük bir dizi olmuş. Aşk dizilerinden ziyade böyle evrensel bir konunun işlendiği, etkileyici bir hikaye.” Diziyle ilgili genel tanımlama ve bakış açısını iyi özetleyen bu tür yorumlar, giderek çoğalıyor. Sosyal medyada diziyle ilgili yorumlara bakıldığında, hemen herkesin Engin Akyürek’in başarısına yapılan atıfları görmek mümkün.

Engin Akyürek söylemişti! Kaçış dizisi ile ilgili görüşler değişiyor! 12

Bazı izleyiciler izledikleri her sahneyi gözyaşlarıyla karşıladıklarını, kendilerini derinden etkilediğini belirtirken, kimi izleyiciler de gözlerini bir saniye ayırmadan izlediklerini, çok heyecan verici bir dizi olduğunu vurguluyorlar. Engin Akyürek, hikayesi ve oyunculuğu ile izleyiciyi yakalamış görünüyor. Başarılı oyunculuğu sonrasında hikayeyi de yazan kişi olarak Kaçış dizisinde Engin Akyürek, önemli bir sınavı başarıyla geçmiş görünüyor izleyici gözünde…

Engin Akyürek söylemişti! Kaçış dizisi ile ilgili görüşler değişiyor! 13

Türkiye’de üretilen, yerli yapımların dünya ile buluşmasında etkili bir platform olma yolunda ilerleyen Disney Plus’ın Kaçış dizisi, sektör için de farklı bir yerde duracak her zaman. Yeni yerli yapımlara ilgiyi de arttıran Kaçış dizisi, Türkiye adına Disney Plus’ta özel bir misyon yükleniyor. Bu nedenle başarısı da önemli. Engin Akyürek’in bu zorlu süreçten başarıyla çıktığını söylemek mümkün…

Oyuncunun röportajını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz…