Ana sayfa Sosyal Medya Dizisi final yapan Nur Fettahoğlu farklı kulvarda ilerliyor!

Dizisi final yapan Nur Fettahoğlu farklı kulvarda ilerliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Nur Fettahoğlu geçen sezon önce Star TV’nin Babil dizisinde yer aldı, ardındanda aynı kanalın Kağıt Ev dizisinin başrol kadın oyuncusu oldu. Hükümsüz isimli dijital diziye de konuk olan ünlü oyuncu, yaz döneminden itibaren kendini sinema kulvarında göstermeye başladı.

Kağıt Ev dizisinin 8. bölümde final yapmasının ardından bir süre dinlenen oyuncu, sonrasında sinema filmleri için çalışmalarda bulundu. Daha İyi Bir Yarın isimli filmde rol alan Nur Fettahoğlu, Doktor Sadık Ahmet isimli TRT’nin projesinde de bulundu.

Hayranlarının dizi haberi beklediği oyuncu sinema çalışmalarına devam edeceğini söyledi. Kimya filminin gösterimine katılan Nur Fettahoğlu, “Bir tane daha filme başladık. Siyah At yine festival filmi. Çok heyecanlıyım, çok korkuyorum. Korktuğum zaman güzel işler çıkıyor” açıklamasını yaptı.

Tiyatro ve sinemaların açılmasını çok olumlu karşılayan oyuncu, kızını da sinemaya götürdüğünü ve çok mutlu olduğunu söyledi.

Nur Fettahoğlu, eski eşi Levent Veziroğlu’nun ise artık en yakın arkadaşı olduğunu söyledi. Eski eşi ile görünmeye devam edeceğini belirten oyuncu, iyi bir dostlukları bulunduğunu ifade etti.