Ana sayfa Dizi Haberleri Erkenci Kuş dizisinden teklif gelince hiç düşünmeden Adını Sen Koy’u bıraktı!

Erkenci Kuş dizisinden teklif gelince hiç düşünmeden Adını Sen Koy’u bıraktı!

tarafından ker_def
Adını Sen Koy’u bıraktı

Erkenci Kuş dizisinde Osman karakterine hayat veren Ali Yağcı, ilk olarak Adını Sen Koy dizisinde Kerem rolüyle ekran kariyerine başlamıştı.

1990 doğumlu oyuncu şimdilerde ise Erkenci Kuş dizisiyle kariyer basamaklarını tırmanıyor.

Mahallenin sevilen kasabı Osman olarak dikkat çeken Yağcı, Cunda adasında restoran işlettiği için esnaf rolüne girmekte hiç zorlanmamış.

Yağcı, Milliyet gazetesinin sorularını yanıtladı.

Adını Sen Koy dizisinde rol alırken, Erkenci Kuş’tan teklif gelince düşünmeden kabul eden genç oyuncu, “Bir önceki projem ‘Adını Sen Koy’un reytingleri iyiydi. Ancak, buradan teklif gelince, senaryoyu, kadroyu ve karakteri de sevince, bir parçası olmaya karar verdim” açıklamasını yaptı.

Her sene bir önceki yıla göre kendisine daha çok şey katmak hedefinde olduğunu anlatan Yağcı, her rolü de oynayabileceğini söyledi.

Kendini geliştirme noktasında neler yaptığı sorusunu da yanıtlayan Ali Yağcı, şöyle konuştu:

Erkenci Kuş dizisinden teklif gelince hiç düşünmeden Adını Sen Koy'u bıraktı! 7

“Önce yetenek, sonra da çok çalışmayı gerektiren uzun bir yolculuk bence… Bu süreçte kendimi beslemek için değerli hocalardan eğitimler alıyorum. Her hafta mutlaka sinema ve tiyatroya gitmeye çalışıyorum.

Seyahat etmenin ve gözlem yapmanın oyunculuğa katkıları olduğunu düşünüyorum. Elimden geldiğince, farklı ortamlarda bulunmaya çalışıyorum. Bu şekilde hem beynimin hem de ruhumun beslendiğini düşünüyorum.”