Ana sayfa Dizi Haberleri Erkenci Kuş’ta Sanem’i oynayan Demet Özdemir’in ünlü bir şarkıcının dansçısı olduğunu biliyor musunuz?

Erkenci Kuş’ta Sanem’i oynayan Demet Özdemir’in ünlü bir şarkıcının dansçısı olduğunu biliyor musunuz?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Erkenci Kuş dizisindeki Sanem karakteriyle gündemde olan Demet Özdemir, 16 yaşında dans etmeye başlamış.

Adeta, ‘Nereden nereye’ dedirten bir hikayesi olan Demet Özdemir, küçük bir şehirde doğup, erken yaşlarda dansa başlamış ama şansı dönünce şimdi ünlü bir isim olmayı da başarmış bir kişi.

Azmi ve çabasıyla dikkat çeken Özdemir, No:309 dizisiyle iyice perçinlediği ekran starlığını, şimdi Erkenci Kuş ile devam ettiriyor.

NTV ekranlarında yayınlanan “En Güzel Buluşmalar” programına, dizide birlikte rol aldığı Can Yaman ile birlikte katılan Özdemir, dans geçmişini anlattı.

Çalışmak zorunda olduğu için erken yaşta dansçı olan ablasından feyz alıp dansa başlayan Özdemir, 20 yaşına kadar 4 yıl boyunca farklı organizasyonlarda dansçı olarak yer aldığını anlattı.

Erkenci Kuş'ta Sanem'i oynayan Demet Özdemir'in ünlü bir şarkıcının dansçısı olduğunu biliyor musunuz? 8

Demet Özdemir, ünlü şarkıcı Bengü’nün de dansçısı olduğunu anlattı. Genç oyuncu, Bengü’nün Hodri Meydan isimli şarkısının klibinde oynamıştı.

Modern dans yapan Demet Özdemir, profesyonel dansçı olarak Efes Kızları kadrosunda da yer aldığını anlatarak

Pek çok farklı dans türünü de bilmek durumunda kaldığını belirterek “Hemen hemen her dansı yapabiliyorum” ifadesini kullandı. Anne tarafının Bulgaristan göçmeni olduğunu ve müziğe karşı çok ilgili olduklarını belirten Demet Özdemir, “O yüzden kulak olduğu sürece, dans etmek daha kolay” diye konuştu.

Erkenci Kuş'ta Sanem'i oynayan Demet Özdemir'in ünlü bir şarkıcının dansçısı olduğunu biliyor musunuz? 9

Demet Özdemir kimdir?

Demet Özdemir (26 Şubat 1992, Kocaeli), Türk oyuncu. 26 Şubat 1992’de 3 çocuklu bir ailenin en küçüğü olarak Kocaeli de doğdu. Annesi ve babası ayrıldığı için annesi ve ablasıyla İstanbul’a taşınmıştır.

Bengü’nün dans ekibinde yer alıp daha sonra Efes Kızları kadrosunda Dans etmeye başlamıştır. Mustafa Sandal’ın “Ateş Et ve Unut” adlı klibinde de yer alan Demet Özdemir. İlk TV deneyiminde ise 2013 yılında Fox Tv’de yayınlanan baş rollerini Esra Ronabar , Murat Han ve Ekin Koç ile paylaştığı Sana Bir Sır Vereceğim adlı dizide “Aylin” karakterini canlandırmıştır.

ERKENCİ KUŞ TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Daha sonra Kurt Seyit ve Şura adlı dizide “Alya” karakterini, Tut Sözünü adlı Sinema filminde ise “Demet” karakterini canlandırmıştır. Star TV’de yayınlanan, başrolleri Yusuf Çim ile birlikte paylaştığı Çilek Kokusu adlı dizide “Aslı” karakterini canlandırmıştır. Bengü’nün Hodri Meydan şarkısının klibinde oynamıştır.2016 Haziran ayından itibaren Fox Tv de yayınlanmakta olan No:309 adlı dizide “Lale” karakterini canlandırmaktadır.