Ana sayfa Güncel Haberler Eser Yenenler öyle bir köşeye sıkıştı ki kaçarı yok! Ha gayret Eser!

Eser Yenenler öyle bir köşeye sıkıştı ki kaçarı yok! Ha gayret Eser!

tarafından ker_def

Televiyongazetesi/Detay – Rol aldığı dizilerin ardından Çok Güzel Hareketler Bunlar programından sonra yıldızı parladı Eser Yenenler’in.

Berfu Yıldız ile evlenen ve 2019 Ekim ayında bir oğlu olan Eser Yenenler, son olarak tv8 ekranlarında kendi adını taşıyan bir show programına başlamıştı.

Yenenler sezon arasında uzun yıllardır muzdarip olduğu kilolarını vermenin peşinde şu sıralar.

Üstelik öyle bir yol seçti ki geri dönüşü pek yok gibi! Yenenler, açtığı Youtube kanalı üzerinden sürekli yayınlar yaparak diyette geldiği noktayı gösteriyor ve spor yaparken çekilen görüntülerini paylaşıyor.

Takipçilerinin ‘Vazgeçme sakın’ şeklindeki sözlerine de yanıt veren Yenenler, zabıta gibi başına dikildikleri esprisini de yapmakta!

Eser Yenenler öyle bir köşeye sıkıştı ki kaçarı yok! Ha gayret Eser! 8

Eser Yenenler, Youtube kanalında şöyle yazmış:

“Sporunuzu, diyetinizi, before after’inizi veya benimle birlikte ne yapıyorsanız #sizineseriniz hashtagiyle Instagram’da paylaşın başkalarına da gaz olalım ilham olalım.

3. Haftada enerjiğim ve diyetime uyuyorum. Motivasyonumu düşüren ve artıran şeyler neler? Biraz bunlardan bahsettim. Beni hiç görmediğiniz halim videoda. Kanalıma abone olmayı ve benimle birlikte kilo vermeyi unutmayın. :)”

İşte “Beni hiç böyle görmediniz” ismiyle yayınladığı video:

Son yaptığı instagram paylaşımı ise şöyle:

3. Hafta…Ailenizin şişmanı zayıflamaya devam ediyor:)

Eser Yenenler öyle bir köşeye sıkıştı ki kaçarı yok! Ha gayret Eser! 9