Ana sayfa Dizi Fragmanları Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 30 Ocak Salı günü 89. bölümü yayınlanacak mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 30 Ocak Salı günü 89. bölümü yayınlanacak mı?

tarafından ker_def
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 89. yeni bölüm fragmanı yayımlandı.

Ekrem ve Hakkı’yı ortaya çıkartmak için bir plan yapılacak. Hızır, her şeyin arkasında kimin olduğunu ortaya çıkartmak için toz satacak gibi gözükecek ve “şerefsizler” ortaya çıkınca derslerini verecek. Bakalım gerçekler ortaya çıkınca Hızır, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 89. Bölümde nasıl hareket edecek. Hızır’ın tepkisi merak ediliyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 89. bölüm fragmanı EDHo fanları ile paylaşıldı. Dizinin yeni bölüm fragmanı gösteriyor ki Hızır’ın intikam planı işlemeye başlayacak. Fragmanda Ünal ile Hızır’ın toplantı yaptığı görülüyor ve toplantıdan masayı uyuşturucu masasına çevirme kararı çıkıyor. Böyle bir karara Hızır nasıl evet diyebilir? İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 89. bölüm fragmanı ve yeni bölümden detaylar…

“ŞEREFSİZLERE SIKACAĞIZ”

Tabii Hızır’ın toz satmaya niyeti yok ama Hakkı ve Ekrem’i ortaya çıkartmak için uyuşturucu satışı kararına onay vermiş gibi yapılacak. Bu hamle ile Hızır’ın “şerefsiz” olarak tanımladığı Ekrem ve Pudra Hakkı’nın ortaya çıkartılması planlanıyor. Bakalım her şeyin arkasında Ekrem’in olduğunu öğrenen Hızır, nasıl bir yol izleyecek. Hızır’ın intikamını nasıl alacağı merak ediliyor.

EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ YENİ BÖLÜM FRAGMANINA TEPKİLER

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 89. bölüm fragmanı EDHo hayranlarını fazla heyecanlandırmadı. Sosyal medyada fragman üzerine yorumlardan çok Salı günü Türkiye Ziraat Kupası’nda oynanacak Beşiktaş – Gençlerbirliği maçı nedeniyle dizinin ertelenip ertelenmeyeceği sorusu var. ATV yayın akışının nasıl olacağı dizinin yayın günü veya saatinin değişip değişmeyeceği merak ediliyor.

EDHO 89. BÖLÜM YAYIN ZAMANI DEĞİŞECEK Mİ?

Hatırlanacağı gibi egçmişte Türkiye Ziraat Kupası maçları nedeniyle Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yayın zamanında değişiklik yapılmıştı. Ancak bu hafta böyle bir değişiklik görülmüyor. ATV’nin yayın akışına göre Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 89. Bölüm Salı akşamı her zamanki saatinde yani 20.00’da ekrana gelecek.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 89. BÖLÜM FRAGMANI

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 88. son bölümünde Pudra Hakkı ortalığı karıştırmaya devam etti. Canan ile herkesin aklını karıştıran Pudra Hakkı, Gönül ile eskiye dayanan dostluğundan bahsedince Tipi Murat deliye döner ve karısını öldürmek ister. Gönül ise çareyi Meryem’in evine sığınmakta bulur. Meryem’in engellemelerine rağmen Gönül’ün boğazına sarılan Tipi, az kalsın onu öldürecekti.

Hapisteki görüşme sırasında Ömer’in arkasından yaklaşarak telefon kablosu ile onu boğmaya çalışan ve Hakkı’nın adamı olduğunu söyleyen elemanı, Hızır, yine görüşme sırasında içerideki adamları ile aynı şekilde boğar. Ve böylece oğluna yapılanını intikamını almıştır. İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümdeki o sahne…

HIZIR VE ALPARSLAN’A BÜYÜK SÜPRİZ!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde Hızır, herkesten teker teker intikamını alacağını söyler ve bunun da planını yapmaya başlar. Ekrem ise Hızır’a destek veriyormuş gibi görünerek Pudra Hakkı ile planının işe yaradığını görerek sevinir. Fahri ile Alparslan, Ünal’ın evini gözlemekte ve Hızır’ı beklemektedirler. İçeriye giren camları kapalı bir aracın girdiğini Hızır’a iletirler. Hızır’ın gelmesi ile Ünal’ın evine giren üçlüyü ise içeride şok olacakları bir görüntü beklemektedir. Öldüğünü sandıkları Davut kanlı canlı karşılarındadır. Ve Hızır Ali’nin ortaya çıkması ve Ünal’ı korumak istemesi daha da şok eder. Ünal her şeyi tek bir cümle ile özetler “Plan sizden çok daha büyük!”.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜM ÖZETİ

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 88. son bölümünde; Pudra Hakkı masadan istediklerini alabilmek adına giriştiği mücadelesine üyelerin zaafları üzerine giderek devam etmektedir. Tipi’den başlayarak uygulamaya geçirdiği planları masadakilerle sınırlı kalmayacak, Ceylan’a kadar uzanacaktır. Kimsesiz Yaşar’a göre uzlaşma vakti geçmiş harekete geçme vakti gelmiştir. Çakırbeyliler dört bir koldan saldırıya geçerek Hakkı’yı köşeye sıkıştırma peşine düşerler. Hızır’ın gözleri önünde Ömer’e yapılanın da bir karşılığı olacaktır elbet…

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 88. son bölümünde; Ömer’in görüş esnasında başına gelenlere tanık olan Meryem, oğlunun daha fazla orada kalmasını istemez. Konumu itibariyle bunu sağlayabilecek tek kişi olan Ceylan’dan gelebilecek yardımı beklemekten başka çare yoktur. Bekleyişte olan Çakırbeyli hanesinin sakinliğini bozacak gelişmeler yaşanması ise an meselesidir.