Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde ‘fedai’ kaosu büyüyor!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde ‘fedai’ kaosu büyüyor!

tarafından ker_def

Atv’de yarın akşam 130. bölümü yayınlanacak olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da sürpriz gelişmeler izleyiciyi bekliyor.

Alpaslan’ın fedai olup olmadığının merak edildiği yeni bölümde kavga büyüyor! Haşmet, Ferman’a tokat atarak rest çekiyor. Zeki ise Ferman’a düşmanlarıyla birlikte savaşmayı teklif ediyor. İlyas ise Alpaslan’ı sıkıştırarak ‘Fedailer’ ile ne ilgisi olduğunu soruyor.

Peki EDHO’da Alpaslan Çakırbeyli’nin fedai olduğu ortaya çıkarsa ne olacak?

Dizinin 130. bölümünden yayınlanan yeni tanıtımda, Haşmet’in Ferman’a tokat atarak ‘Ya benim dediklerimi dinlersin ya da bu evden gidersin’ diye bağırması dikkat çekiyor.

Diğer yandan ise Ferman ve Zeki buluşuyor. Zeki, Ferman’a kendisiyle birlikte çalışmasını teklif ediyor. Çakırbeyliler ise Yavuz’a operasyon düzenliyor.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

EDHO son bölümde, Hızır’ın Mesut’a düzenlediği bombalı saldırının ardından savaşın boyutları arttı. Mesut kendisi ile anlaşma yapmaya gelen Ünal’a kendisine yapılan saldırının bedelini tüm Çakırbeyli Ailesi’nin ödeyeceğini söyledi. Bombalı saldırı nedeniyle gözaltına alınan Hızır ise tuzağa düşürülerek Zeki’ye teslim edildi. Zeki, Hızır’la fazla konuşmadan bir kazığa bağlatılarak yırtıcı kuşlara yem edilmesini istedi. Çiftlikte açık arazide bağlanan Hızır, Zeki’nin beslediği yırtıcı kuşların saldırısına uğradı. Hızır canıyla uğraşırken, Alpaslan ve adamları ise Hızır’ı kurtarmak için operasyon yaptı. Diğer yandan Mesut’la uzlaşılmadığı sürece masasının hem güç hem de kan kaybetmeye devam edeceğinin farkında olan Ünal’ın yaptığı anlaşma Çakırbeyliler’i memnun etmedi. Hızır, Ünal Kaplan’ın kendilerine ihanet ettiğini söyledi.

Çakırbeylileri sırayla tuzağa düşürmeye çalışan Zeki’nin kendine kurban olarak seçtiği son kişi Hızır olmuştur. Düşmanlarını avlayarak aç kuşlara yem eden Zeki’nin adresine ulaşmak için tüm aile seferber olur.

Ömür’ü kaçırarak Façalıların da damarına basan bu düşmanı yok etmek isteyenlerin sayısı her geçen gün artmaktadır. Diğer yandan Hızır’ın bombalı eyleminden sağ kurtulmayı başaran Mesut da herkes için bir tehdit oluşturmaya devam eder. Bu tehlikeli ve büyük güçten kurtulmak adına İlyas ve dostları Akif’i tuzağa düşürmek için harekete geçerler. Aynı amaç uğruna Ünal Kaplan da kendi yöntemleriyle devreye girecektir.

Mesut’la uzlaşılmadığı sürece masasının hem güç hem de kan kaybetmeye devam edeceğinin farkında olan Ünal Kaplan’ın yapacağı anlaşma ise Çakırbeylileri memnun etmeyecektir.