Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin Esra’sı Bahtiyar Ölmez’in kadrosunda

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin Esra’sı Bahtiyar Ölmez’in kadrosunda

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi

atv ekranlarında izleyicilerle buluşan Bahtiyar Ölmez dizisine bir oyuncu daha katıldı. Yetkin Dikinciler ve Hande Subaşı’nı buluşturan Güven Hokna gibi usta bir oyuncunun da kadrosunda yer aldığı Bahtiyar Ölmez, Sevcan Yaşar ile anlaştı.

“Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” dizisinde canlandırdığı ‘Esra’ karakteri ile adını duyurmayı başaran Sevcan Yaşar, İzmir doğumlu…

Biyoloji bölümünü bitirdikten sonra Yeditepe Üniversitesi’hnde Tiyatro bölümünde okumaya başlayan Sevcan Yaşar, daha önce Aramızda Kalsın, Kayıp Şehir ve Böyle Bitmesin isimli dizilerde kısa rollerde yer almıştı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde ismini parlatan Yaşar, Bahtiyar Ölmez dizisinde Nisan Ölmez isimli karaktere hayat verecek. Nisan, Bahtiyar’ın yıllar önce her şeyi bırakıp giden kardeşi…

Bir mafya babasına olan benzerliği nedeniyle bir anda kendini onun yerinde bulan Bahtiyar’ın hikayesini konu alan dizinin reytingleri ise beklentilerin altında bulunuyor.

23. Miss Model Of Turkey birincisi Sevcan Yaşar, 1990 yılında, İzmir’de dünyaya geldi. 23. Miss Model Of Turkey birincisi olan Yaşar, sonrasında Çin de düzenlenen Miss Model Of World yarışması birincisidir.

Ege Üniversitesi Biyoloji Bölümü’nden mezun olduktan sonra İstanbul’a yerleşti. İstanbul’da eğitimini alarak oyunculuğa başladı. Yeditepe Üniversitesi tiyatro bölümünde eğitimini sürdürmektedir.