Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin Meryem’i Deniz Çakır’dan şaşırtan alışveriş

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin Meryem’i Deniz Çakır’dan şaşırtan alışveriş

tarafından ker_def

31 Aralık 1981 Ankara doğumlu olan Deniz Çakır, şu sıralarda Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Meryem Çakırbeyli karakterine hayat veriyor.

2004 yılında başladığı oyunculuk kariyerinde şu ana kadar 27 projede yer alan Deniz Çakır, bir mağazada erkek kıyafetleri bakarken görüntülenince hemen bu kıyafetler kimin için sorusu gündeme geldi…

Deniz Çakır erkek kıyafetlerini kimin için satın aldı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin Meryem'i Deniz Çakır'dan şaşırtan alışveriş 7

Gittiği mağazada erkek kıyafeti satın alan Deniz Çakır’ın bu alışverişi kardeşi için mi yoksa sevgilisi için mi yaptığı merak konusu oldu.

Sözcü Gazetesi’nden Mustafa Kızgınyürek’in haberine göre opera sanatçısı Güvenç Dağüstün ile aşk yaşayan güzel oyuncu Deniz Çakır, önceki gün bir giyim mağazasında erkek kıyafetleri alırken görüntülendi. Dizinin sezon finalinin ardından Ege bölgesine tatile giden Deniz Çakır, önceki gün Nişantaşı City’s AVM’de alışveriş yaparken objektiflere takıldı.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ DİZİSİ VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Bir mağazada ilk önce kendine kıyafet bakan güzel oyuncu, daha sonra erkek bölümünde kıyafet baktı. Erkek kıyafetlerin fotoğraflarını çekip aldığı kişiye gönderen Çakır, daha sonra olumlu cevap gelince farklı tarzda aldığı kıyafetlerle birlikte kasaya geçti. Deniz Çakır, erkek kıyafetleri kardeşi Tuna Çakır’a mı yoksa sevgilisi Güvenç Dağüstün’e mi aldığı merak konusu oldu.