Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz haksızlığından sonra Deniz Çakır’dan dizi atağı!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz haksızlığından sonra Deniz Çakır’dan dizi atağı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Deniz Çakır, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde başrolde yer alıyordu. Meryem Çakırbeyli karakteri ile büyük de beğeni toplayan oyuncu, 4. sezon öncesinde özel hayatı nedeniyle diziden gönderildi.

Ancak Deniz Çakır’ın diziden ani bir şekilde gönderilmesi hiç de olumlu bir izlenim olmadı, birçok izleyicinin gözünde ünlü oyuncuya karşı büyük bir haksızlık yapıldığı düşüncesi vardı. Uzun süre gündemde kalan bu olayın ardından Vurgun dizisine başlayan ama bu projesi de kısa süreli olan oyuncu, sonrasında tiyatro çalışmalarına yoğunlaştı.

Deniz Çakır bir süredir dizilerden uzaktaydı. Oyuncu, yeni sezonda hayranlarına büyük bir sürpriz yapacak.Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre ünlü oyuncu yeni bir dizi anlaşması yaptı.

İrfan Şahin’in patronu olduğu 1441 Productions, Şahmeran isimli bir dizi hazırlığı içinde. Hikayesini Erkan Birgören’in yazdığı dizi için Deniz Çakır ile el sıkışıldığı ortaya çıktı. Dizinin yönetmenliği için de Aşk-ı Memnu, Fatmagül’ün Suçu Ne ve Kara Sevda gibi büyük işlerin altından başarıyla kalkan Hilal Saral ile görüşmeler sürüyor.