Ana sayfa Sosyal Medya Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a az kaldı! Müjde Oktay Kaynarca’dan

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a az kaldı! Müjde Oktay Kaynarca’dan

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi ilk 5 sezonunda büyük bir performans ortaya koydu. Birinciliklerinin yanı sıra reytingleriyle de hep konuşuldu. Oktay Kaynarca’nın Hızır Çakırbeyli karakteri ile bir kez daha fenomenleştiği dizinin 6. sezonu da heyecanla bekleniyor.

165. bölümü ile birlikte 5.sezona veda eden EDHO’nun karantina döneminde çekimlerinin devam etmesi büyük eleştirilere konu olmuştu. Beren Saat, isim vermeden bu tür dizileri fırsatçılık yapmak ile suçlamıştı.

Oktay Kaynarca da bir röportajında karantina döneminde kendilerine gösterilen tepkiye dikkat çekmiş ve normalleşme adımları atılmaya başlanan Haziran’dan itibaren başlayan dizilere gönderme yaparak “Hiçbir şey dünden daha farklı değil ve risk değişmedi” diyerek kendilerine gösterilen tepkinin yanlışlığına vurgu yapmıştı.

İşte bu tür tartışmaların yaşandığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yakında izleyicisi ile yeniden buluşacak. Oktay Kaynarca instagram hesabından “Az kaldı …????” şeklinde bir mesaj ile fotoğrafını yayınladı. Bu durum da dizinin ekibinin yakında toplanacağı ve 6. yeni sezon için çekimlerin başlayacağı şeklinde anlaşıldı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a az kaldı! Müjde Oktay Kaynarca'dan 7