Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da senaryoyu değiştirten büyük problem!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da senaryoyu değiştirten büyük problem!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – atv ekranlarında 6. sezonu başarıyla devam eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde sıkıntılı bir dönem geçiyor… Geçen yıl pandemi başladığı dönemde bir süre ara veren ama sonrasında çekimlere devam ederek tepki toplayan dizinin ekibi, şimdilerde koronavirüs sorunları yaşıyor…

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekibini derinden etkileyen korona şoku, birçok oyuncuya da panik yaptırdı. TV100’den Birsen Altuntaş, dizinin setinde yaşananları detaylandırdı.

atv’nin 7.sezonda da devam ettirmesine kesin gözüyle bakılan dizinin reytingleri de çok iyi gelmeye devam ediyor. Oktay Kaynarca, Yunus Emre Yıldırımer ve Ozan Akbaba gibi isimlerin başrolünde yer aldığı dizide geçen hafta korona paniği çıktı.

Yurt dışından getirilen özel bir cihaz ile yapılan ölçümler sonrasında set ekibinin bir bölümünde virüse rastlandı. Bunun üzerine oyuncu ekibe hastanelere giderek testler yaptırdı.

Ancak oyuncuların testlerinin negatif çıktığı ve büyük bir rahatlama yaşadıkları da belirlendi… Yaşanan bu korana paniği üzerine yapım ekibi tarafından bir dizi önlemler alındı.

Hatta bu önlemler nedeniyle senaryoda bile değişiklikler yapıldığı ortaya çıktı. Bu sezon başında beyin kanaması geçiren ve bir süre setlerden uzakta kalan Ali Sürmeli gibi bazı isimler dinlenmeleri için evlerine gönderildi.

1 hafta kadar bazı oyuncuların dinlendirildiği bu yüzden de senaryoda önemli değişiklikler yapılarak yeni bölümün hazırlandığı ortaya çıktı.

EDHO, 190. bölümü ile 13 Nisan Salı akşamı atv ekranında hayranları ile buluşmaya devam edecek.