Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da yapılması gereken değişiklik!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da yapılması gereken değişiklik!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – atv ekranında izleyicilerle Salı akşamları buluşmaya devam eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 5. sezonuyla da yine ilgi görmekte. Oktay Kaynarca, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba, Naz Elmas, Burak Sergen, Selda Alkor gibi isimleri bünyesinde buluşturan diziye yönelik çeşitli eleştiriler göze çarpıyor.

Her şeyden önce Meryem karakterini canlandıran Deniz Çakır’ın ayrılışından sonra yokluğu her haliyle hissedildi Naz Elmas, Sevda Meftun olarak yapıma bu yıl katıldı ama izleyiciler bu karakterden hiç hoşlanmıyor ve diziden çıkmasını istiyor.

Dizide güçlü ve akıllı düşman eksikliği de dikkatleri çekiyor. Hızır’ın karşına böyle bir düşman karakterinin gelmesi gerektiğini belirten izleyiciler özellikle de Musa Uzunlar ismi üzerinde durmakta. Hızır’ın şu andaki düşmanları yetersiz ve zayıf bulan dizi hayranları, daha dişli ve etkili karakterlerin gelmesini arzu ediyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da yapılması gereken değişiklik! 7

Dizide Hızır Çakırbeyli karakterinin sürekli kazanan olması da eleştiriliyor. “Hızır da biraz kaybetsin artık” diyen izleyiciler dizide değişikliklere ihtiyaç olduğunu belirten çok sayıda yorum ile düşüncelerini sosyal medya üzerinden senaryo grubuna duyurmaya çaba harcıyor.