Ana sayfa Sosyal Medya Yağmur Tanrısevsin’in hayranlarına çok farklı bir sürprizi var!

Yağmur Tanrısevsin’in hayranlarına çok farklı bir sürprizi var!

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay –En son ATV’de ekrana gelen Kalp Yarası dizisiyle kariyerinde büyük bir çıkış yapan Yağmur Tanrısevsin, ara verdiği setlere geri dönüyor.

Yağmur Tanrısevsin dijital bir platform için romantik komedi tarzında bir film çekecek. Filmin çekimlerine temmuz ayı içinde başlanacak.

Ancak oyuncunun hayranlarına bir başka sürprizi daha var. Hobi olarak seramik ile ilgilendiği bilinen ünlü oyuncu kendini seramik atölyesinde huzurlu hissettiğini belirterek, film çekimlerinin ardından sergi açacağını müjdeledi.

Yağmur Tanrısevsin'in hayranlarına çok farklı bir sürprizi var! 7

Kendine ait bir seramik atölyesi bulunan güzel oyuncu zaman zaman sosyal medyada yaptıklarını hayranlarıyla paylaşıyor.

Geçtiğimiz günlerde Alem dergisine verdiği pozlarla da gündem olan oyuncu dergiye yaptığı açıklamada, bir değil iki projeyle geri dönmeye hazırlandığını belirterek, projelerden birinin dijital bir platform için film olduğunu söylemişti.

Başarılı oyuncunun diğer projesi ise yeni sezonda yayınlanacak bir dizi olacak. Yağmur Tanrısevsin’in dijital platform için çekeceği filmdeki partnerinin kim olacağı ise henüz açıklanmadı.

Yağmur Tanrısevsin en son ATV’nin ekranlara veda eden dizisi Kalp Yarası ile kariyerinde büyük bir çıkış yapmıştı. Bu dizide ‘Ayşe’ karakterine hayat veren oyuncu, rol arkadaşı Gökhan Alkan ile çok iyi bir ikili olmuş ve izleyicilerin kalbini fethetmişti.