Ana sayfa Sosyal Medya Esra Dermancıoğlu Kaderimin Oyunu dizisine veda etti!

Esra Dermancıoğlu Kaderimin Oyunu dizisine veda etti!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Akın Akınözü, Öykü Karayel, Meriç Aral ile Sarp Apak’ın başrollerinde yer aldığı Star TV’nin Kaderimin Oyunu dizisinin finali için geri sayım başladı.

Dizinin yayınlanmaya başlandığı ilk dönemde Star TV ile yapımcı NGM Medya tarafından ikinci sezon anlaşmasının yapıldığı duyurulmuştu. Ancak, reytinglerin düşük gelmesi ve hikayenin de ikinci sezonu taşımaya yetecek durumda olmaması üzerine Kaderimin Oyunu için final kararı alındı.

Şimdiye kadar 24 bölümü yayınlanan Kaderimin Oyunu dizisi için final tarihi netleşti… 10 Haziran’da 25. bölümü izleyicilerle buluşacak olan dizi, 17 Haziran Cuma günü 26. bölümü ile birlikte final yapacak.

Kaderimin Oyunu dizisinde ‘Zahide’ karakteriyle sergilediği performansla izleyiciyi yine kendisine hayran bırakan yetenekli oyuncu Esra Dermancıoğlu, diziye ve ekip arkadaşlarına  sosyal medya paylaşımıyla veda etti.

Esra Dermancıoğlu Kaderimin Oyunu dizisine veda etti! 7

Esra Dermancıoğlu paylaşımına; “Ve bütün oyun arkadaşlarım ve fotoğrafa sığmayan bi bu kadar daha şahane insana veda ettim bu gece…Ben kaçtım” notunu düştü.

‘Asiye’ ve ‘Cemal’ karakterlerinin hikayesinin anlatıldığı dizinin 10 Haziran Cuma günü yayınlanacak 25. bölümünde Helin, Ahmet’i kaçıracak ve Cemal de bu duruma çok sinirlenecek. Helin kendisine veya Ahmet’e bir şey yapar mı? Dizinin fragmanında verilen mesaj son iki bölümün çok heyecanlı geçeceğine işaret ediyor.

Her ne kadar hikayenin izleyicilerin beklentisinden daha fazla ve olumsuz şekilde geliştiği eleştirileri yapılsa da 17 Haziran Cuma günü ekrana veda edecek olan Kaderimin Oyunu, başarılı bir proje olarak anılacak.