Ana sayfa Dizi Fragmanları Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Gökçe Bahadır herkese kendini sorgulatacak!

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Gökçe Bahadır herkese kendini sorgulatacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de yayınlanacak olan Evlilik Hakkında Her Şey dizisi çok etkileyici bir şekilde geliyor… Dizinin fragmanları yayınlandıkça izleyicilerin ilgisi de daha da artıyor.. Gökçe Bahadır’ın 3 yıl aradan sonra yeniden dizilere dönmesini sağlayan güçlü bir hikayesi bulunan dizi, boşanma avukatı kardeşlerin hikayesi olacak.

Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı, Gökçe Eyüboğlu, Fırat Altunmeşe, Tülin Ece ve Sumru Yavrucuk gibi önemli isimlerin de başrolünde yer aldığı dizide müvekkillerinin durumuna düşen bir boşanma avukatının yaşadıkları ele alınacak. Cevher ailesine mensup birbirinden farklı dört kadının hikayesinin anlatılacağı diziye Gökçe Bahadır adeta damgasını vuracak.

Ünlü oyuncu hem yeteneği hem de güzelliği ile yine ekranda parlayacak… Yayınlanan fragmanlarda dizinin çekim kalitesinin ve hikaye örgüsünün de başarılı olduğuna yönelik izler var…

Güçlü kadın oyuncuları bir araya getiren dizinin özellikle de konu evlilik, boşanma ve bunun sonuçları olacağı için, kadın izleyiciler tarafından daha fazla ilgi görmesi bekleniyor.

Dizi tüm izleyicilere aile, aşk, sadakat ve boşanma konusunu sorgulatacak. Boşanma hukukunun kirli düzenini gözler önüne sermekten çekinmeyecek bir hikaye izleyeceksiniz.

Evlilik Hakkında Her Şey isimli yeni dizi 21 Eylül Salı akşamı saat 20.00’da izleyicilerle ilk bölümü ile buluşacak.