Ana sayfa Dizi Haberleri Eylül ve Ali Asaf için artık yeni bir hayat başlıyor! Kalp Atışı 14. bölüm özeti…

Eylül ve Ali Asaf için artık yeni bir hayat başlıyor! Kalp Atışı 14. bölüm özeti…

tarafından zk zk

“Kalp Atışı”nın bu akşam ekrana gelecek 14. bölümünde heyecanlı dakikalar yaşanacak. Eylül ve Ali Asaf, yeni bir hayata başlamak isterken önlerine acaba hangi engelle çıkacak?

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği, senaryosunu Makbule Kosif, Eda Tezcan, Melis Veziroğlu Yılmaz, Meryem Demirli ve Ahmet Ruhan Arca’nın yazdığı yönetmenliğini Aytaç Çiçek’in yaptığı Kalp Atışı’nın başrollerinde; Gökhan Alkan ve Öykü Karayel’e Ali Burak Ceylan, Hakan Gerçek, Seda Akman, Fatih Dönmez, Barış Aytaç, Merve Çağıran, Metin Coşkun, Devrim Atmaca, Hasan Şahintürk, Selahattin Paşalı, Başar Doğusoy, Burcu Türünz, Erdem Kaynarca ve Vedat Erincin eşlik ediyor.

Ziyanur’un ölümü Ali Asaf’ı oldukça sarsmıştır. Bildiği tüm gerçekleri Eylül’e açıklamak için her şeyin başladığı yere doğru birlikte bir yolculuğa çıkarlar. Fakat yolda kötü bir sürpriz onları beklemektedir. Bu arada hastaneye gelen kimliği belirsiz kadın, Eylül’e İpek’e tekrardan ablalık yapacağı o büyük adımı attırır. Selim’in yaşayacağı talihsiz kaza Ali Asaf’ın bir doktor olarak alacağı en zor karara sebep olur. Diğer tarafta yarım kalan evlilik teklifine cevap veren Eylül ve Ali Asaf için yepyeni bir hayat başlamaktadır…

“Kalp Atışı”nın merakla beklenen 14. bölümü bu akşam saat 20.00’de Show TV’de!