Ana sayfa Sosyal Medya Ezgi Mola ve Gupse Özay arasındaki instagram yazışmaları kahkaha attırdı! Konu: Merve Dizdar!

Ezgi Mola ve Gupse Özay arasındaki instagram yazışmaları kahkaha attırdı! Konu: Merve Dizdar!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Ezgi Mola ve Gupse Özay’ı instagram üzerinden takip edenler, zaman zaman birbirleriyle olan tatlı atışmalarına şahit oluyor. Özay, her zamanki esprili üslubu ile Ezgi Mola’ya Merve Dizdar üzerinden yüklenirken, Mola da karşılık veriyor.

İkili arasındaki bu tatlı atışmalara bir yenisi daha eklendi. Geçtiğimiz günlerde sosyal medya üzerinden mesajlaşmaları, tatilde üç oyuncunun bir araya geldiğini de gösterdi. Şu sıralar 8 aylık hamile olan ve yakında bebeğini kucağına alacak olan Gupse Özay’ın bir süre önce memleketi İzmir’e gittiği, yaptığı instagram paylaşımlarına da yansımıştı.

Sosyal medyada atışsalar da aslında birbirlerini çok seven Gupse Özay, Ezgi Mola ve Merve Dizdar’ın arkadaşlığı, dostluk bağı, görünenden farklı. Aralarındaki atışmaya neden olan Merve Dizdar’ı paylaşamama durumu da bir espriden ibaret sadece…

Ezgi Mola ve Gupse Özay arasındaki instagram yazışmaları kahkaha attırdı! Konu: Merve Dizdar! 13

Olay aslında Gupse Özay ve Merve Dizdar’ın, Eltilerin Savaşı dizisinde birlikte kamera karşısına geçmelerinin ardından, Dizdar’ın iki sezondur Ezgi Mola ile Masumlar Apartmanı dizisinde oynamaya başlamasının ardından atışmaya dönüştü!

Gupse Özay, çok sevdiği arkadaşı, partneri Merve Dizdar’ın, Masumlar Apartmanı’nda oynadıktan sonra Ezgi Mola ile giderek büyüyen dostluklarına atıfta bulunuyor zaman zaman. Dizdar’ın paylaşılamadığı sosyal medya yorumlarında Mola ve Özay’ın atışmaları da görenleri kahkahaya boğuyor.

Ezgi Mola ve Gupse Özay arasındaki instagram yazışmaları kahkaha attırdı! Konu: Merve Dizdar! 14

Son olarak Alaçatı’da buluşan üç oyuncunun birlikte vakit geçirdikleri, Ezgi Mola’nın paylaşımına Gupse Özay’ın yaptığı yorumla ortaya çıktı. Mola, kiraladığı karavanında Merve Dizdar’la tatile çıktı. Bir süredir eğlenceli video ve fotoğraflarını paylaşıyor iki oyuncu.

Mola, son bir kaç günlük serüveninden fotoğrafları instagram sayfasından “10 günün özeti” notuyla paylaştı. Birlikte eğlendiği arkadaşları, sevimli köpekleri, Merve Dizdar ile maceralarının yer aldığı fotoğraflara Gupse Özay’dan “Beni niye koymadın terbiyesiz” mesajı geldi…

Ezgi Mola ve Gupse Özay arasındaki instagram yazışmaları kahkaha attırdı! Konu: Merve Dizdar! 15

Ezgi Mola, instagram’dan Gupse Özay’ın gönderdiği bu mesaja “Her seferinde beni koyma demedim mi diye kızıyorsun ya Gupse’m, bu süreçte seni kızdırmak istemedim aslında” diyerek yanıt verdi. İkili arasındaki atışmaya Merve Dizdar’ın ” espriyle “Ya siz sinirlerimi çok bozuyorsunuz” yorumu da görülüyor…

 

Ezgi Mola ve Gupse Özay arasındaki instagram yazışmaları kahkaha attırdı! Konu: Merve Dizdar! 16

Alaçatı’da aralarında Masumlar Apartmanı’nın yönetmeni Çağrı Vila Lostuvalı ile oyuncu Esra Ruşan ve yine Ezgi Mola’nın çok yakın arkadaşı Enis Arıkan’ın da bulunduğu geceden bir fotoğraf aşağıda yer alıyor. O akşam Gupse Özay’ın da orada olduğu mesajlaşmada anlaşıldı.

Ezgi Mola ve Gupse Özay arasındaki instagram yazışmaları kahkaha attırdı! Konu: Merve Dizdar! 17

Bir başka mesaja Gupse Özay’ın “Biz de görüştük. Sen yoktun. Sana haber vermedik” diyerek Merve Dizdar’a laf attığı da görülüyor.

Ezgi Mola ve Gupse Özay arasındaki instagram yazışmaları kahkaha attırdı! Konu: Merve Dizdar! 18

Ezgi Mola, bu mesaja da “Gupse’m yerin hep başka” yanıtını verirken, o da “Biliyorum Ezgim! Merve de bilsin diye yazdım” diyerek esprili yanıtıyla kahkaha attırdı. Üç oyuncu arasında geçen bu mesajlaşmalar, takipçileri tarafından da ilgiyle izlendi…

Ezgi Mola ve Gupse Özay arasındaki instagram yazışmaları kahkaha attırdı! Konu: Merve Dizdar! 19