Ana sayfa Sosyal Medya Ezgi Mola’nın Hırsız dizisinde yaşadığı unutulmaz olay!

Ezgi Mola’nın Hırsız dizisinde yaşadığı unutulmaz olay!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Ezgi Mola, oyunculuk kariyerine 2000 yılında Karate Can isimli dizi ile başladı. Birçok farklı dizide de rol aldı. Ancak oyuncu, 2012 yılındaki Kötü Yol isimli diziden sonra televizyon ekranında görünmez oldu.

Ezgi Mola, son 8 yıllık dönemde daha çok sinema filmlerinde rol aldı. Televizyonda Tolga Çevik ile birlikte Arkadaşım Hoş Geldin projesini yaptı. Bartu Ben isimli dizide konuk oyuncu olarak yer almasının yanı sıra bir de Jet Sosyete’de konuk olması dışında televizyonda bir dizide görünmedi.

Ezgi Mola, sinemada ise birçok farklı filmde kendisini gösterdi. En son da 2 sezondur devam eden Alice müzikalinde başarıyla rol aldı.

Ezgi Mola, yakın arkadaşı Enis Arıkan’ın ısrarı üzerine instagram canlı yayınına katıldı. Oyuncu; 2005 yılında yayınlanan, Türkan Derya’nın yönetmenliğini yaptığı, Mehmet Aslantuğ’un başrol oynadığı diziyle ilgili bir anısını anlattı.

Ezgi Mola, ‘Hırsız’ dizisinin seçmelerine yeşil lensle gittiğini, seçildikten sonra 13 bölüm boyunca yeşil lensle oynadığını itiraf etti. Mola, Çok zorlanmıştım” diye konuştu.

Karantina günlerini sevgilisi ile birlikte geçiren oyuncu, mutfakta da bir hayli vakit geçirdiğini, 7 kilo aldığını anlattı.