Ana sayfa Dizi Haberleri Fanlar göçtü gidiyor! Aşk Ağlatır, Hercai dizisini daha çok sarsacak!

Fanlar göçtü gidiyor! Aşk Ağlatır, Hercai dizisini daha çok sarsacak!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Yeni sezonda yeni dizilerin ekrana gelmesiyle birlikte konuları birbirine benzer diziler arasında karşılaştırmalar da yapılmaya başlandı.

Kimi diziler çekildikleri yer ve benzer hikayeleriyle dikkat çekerken, kimileri de aşk hikayeleriyle birbirleriyle yarışıyor adeta!

Sosyal medyada dizilerin fanları, hayranı oldukları dizileri diğerleriyle karşılaştırıp duruyor.

Kimi eleştiriyor, kimi bir başka diziyi daha iyi buluyor, kimi ne olursa olsun hayranlığından ödün vermiyor!

Dün akşam (15 Eylül Pazar) Show TV’nin yeni dizisi Aşk Ağlatır 2. bölümüyle ekrana geldikten sonra, sosyal medyada bir başka tartışma yaşanmaya başlandı.

MF Yapım’ın merakla beklenen ve başrollerinde Deniz Can Aktaş ile Hafsanur Sancaktutan’ın yer aldıkları Aşk Ağlatır dizisi, Hercai dizisiyle karşılaştırılmaya başlandı.

Reytingde Total ve AB kategorilerinde 3. sıraya yerleşen dizi, sosyal medyada ise ciddi bir başarı kazanmıştı. Dizi, #AşkAğlatır etiketi ile Twitter’da Türkiye’de 12 saat 45 dakika TT listesinde kaldı.

Fanlar göçtü gidiyor! Aşk Ağlatır, Hercai dizisini daha çok sarsacak! 12

Sosyal medyada bu kadar çok konuşulması, iki oyuncunun başarılı performansları, dizinin ilk bölümlerinde heyecanın yüksek oluşu ve hikaye nedeniyle olsa da bir başka neden de Hercai ile karşılaştırılması oldu.

Pek çok Hercai fanının artık Aşk Ağlatır’ı tercih ettiklerini söylemeleri dikkat çekerken, bir kısım izleyici de Hercai dizisindeki Reyyan ve Miran arasındaki enerjinin, Aşk Ağlatır dizisinde Yusuf ve Ada arasında olmadığı görüşünde.

İki dizi ile ilgili karşılaştırmalar ve tartışmalar görünen o ki daha uzun süre yapılacak.

Ancak Aşk Ağlatır dizisinin daha 2. bölümüyle özellikle Hercai dizisinin fanlarının dikkatini çekmiş olması da bir başka ilginç durum oluşturdu.

İki dizi farklı günlerde de olsa birbirine rakip görülerek, oyuncuların oyunculukları üzerinden de tartışmalara neden olmakta.

Bakalım dizi takipçileri Miran ve Reyyan’ı mı, yoksa Yusuf ve Ada’yı mı tercih edecek? Reytinglerin gidişatı, aslında izleyicinin uzun vadedeki kararını da ortaya koyacaktır! Tabii sosyal medyadaki tartışmaların içeriği ve boyutu da yine iki dizinin izleyicilerinin benzer görüşlerini ortaya koyması bakımından önemli.

İşte o yorumlardan bazıları:

Fanlar göçtü gidiyor! Aşk Ağlatır, Hercai dizisini daha çok sarsacak! 13

Fanlar göçtü gidiyor! Aşk Ağlatır, Hercai dizisini daha çok sarsacak! 14

 

Fanlar göçtü gidiyor! Aşk Ağlatır, Hercai dizisini daha çok sarsacak! 15

Fanlar göçtü gidiyor! Aşk Ağlatır, Hercai dizisini daha çok sarsacak! 16

Fanlar göçtü gidiyor! Aşk Ağlatır, Hercai dizisini daha çok sarsacak! 17