Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz’in Vedat’ı Mehmet Ali Nuroğlu’nun yeni dizisinde bomba isimler var!

Sen Anlat Karadeniz’in Vedat’ı Mehmet Ali Nuroğlu’nun yeni dizisinde bomba isimler var!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Mehmet Ali Nuroğlu, atv’nin sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz’de Vedat karakterine hayat vermiş ve geçtiğimiz sezon sonuna doğru diziden ayrılmıştı.

Ancak onun gidişiyle birlikte Sen Anlat Karadeniz, eski tadı vermemeye başladı! Her ne kadar izleyenler, Vedat karakterinin gitmesini istese de o gittikten sonra dizi de bambaşka bir yere gitti. Yeni giren karakterler Vedat’ın yerini tutamadı!

En azından izleyiciler sosyal medyadan sıklıkla bu yorumları yapmaktalar. Tabii bu serzenişlerde Mehmet Ali Nuroğlu’nun başarılı oyunculuğu da büyük etken.

Nuroğlu, bu kez yeni bir diziyle izleyici karşısına çıkacak. Pastel Film imzalı ve Star TV’de yayınlanacak Güvercin dizisinde başrolde oynuyor.

Altan Dönmez’in yönetmenliğini yaptığı Güvercin dizisinin çekimleri 13 Ekim’de başlayacak. Mehmet Ali Nuroğlu’nun Kenan karakterine hayat vereceği dizinin kadrosu ise göz dolduruyor.

Sen Anlat Karadeniz'in Vedat'ı Mehmet Ali Nuroğlu'nun yeni dizisinde bomba isimler var! 7

Usta oyuncu Menderes Samancılar’la birlikte Avlu dizisinden ayrılan Nursel Köse ile yine Avlu dizisiyle ismini duyuran genç oyuncu Eslem Akar da var. Ayrıca, Toprak Sağlam, Devrim Saltoğlu ve Genco Özak’ın da katroya dahil olduğu öğrenildi.

Şimdi Sen Anlat Karadeniz izleyicileri, Mehmet Ali Nuroğlu’nu alıştıkları psikopat Vedat karakterinin dışında bambaşka bir rolle görmek için heyecanla bekliyor…