Ana sayfa Kadın Haberleri Farah Zeynep Abdullah evde kalınca Müge Anlı’nın müdavimi oldu!

Farah Zeynep Abdullah evde kalınca Müge Anlı’nın müdavimi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah, Caner Özyurtlu’nun hazırladığı “Loş Sohbet” isimli youtube programına evinden bilgisayarı aracılığı ile katıldı.Ünlü oyuncu, “Küpe taktım, ruj sürdüm, allık sürdüm, inanamıyorum” diyerek program için özendiğini belirtti.

Eşofman takımıyla, ev haliyle programda dikkat çeken oyuncu, evi seven birisi olduğunu ve bayağıdır da salgın nedeniyle evden çıkmadığını açıkladı.

Caner Özyurtlu ile “Ben zaten karantinada yaşıyormuşum” diyerek kendisinin de evde kalmayı sevdiğini ifade etti. Ancak Özyurtlu, uzun süre evde kaldığı için sıkıldığını belirtip, “Ama bi bastı ya,bugün bi bastı, artık çıkmak istiyorum.Şımarıklık biliyorum ama” dedi…

Farah Zeynep Abdullah da karantinanın kendisini de zorladığını belirten bir yorum yaptı. atv ekranında hafta içi sabah saatlerinde yayınlanan ve büyük ilgi gören Müge Anlı ile Tatlı Sert programını izleyenlerden birisinin de ünlü oyuncu olduğu ortaya çıktı.

“Bayağı Müge Anlı falan takip ediyorum” diyen oyuncu, tedavi amaçlı oda kokusu, krem gibi şeyler yapmak için bir kitap aldığını ve bunlarla uğraştığını ifade etti. İki ünlü isim evde yemek konusunda abarttıklarını da ifade ettiler.

Videodan programı izleyebilirsiniz: