Ana sayfa Dizi Haberleri Fazilet Hanım ve Kızları 49. bölüm tanıtımı yayınlandı…Yasin itiraf ediyor, Fazilet Selin’i çok fena dövüyor!

Fazilet Hanım ve Kızları 49. bölüm tanıtımı yayınlandı…Yasin itiraf ediyor, Fazilet Selin’i çok fena dövüyor!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV’nin final yapmaya hazırlanan dizisi Fazilet Hanım ve Kızları’nda sona yaklaşırken yaşanan gelişme, izleyenlerin heyecanını arttırdı.

Başrollerinde Nazan Kesal, Deniz Baysal, Çağlar Ertuğrul ve Alp Navruz’un oynadıkları dizinin 49. bölüm tanıtımı yayınlandı.

Ece’yi kaçırtan ve oğlunu elinden alan kişinin Selin olduğu anlaşılıyor. Ece, ısrarla Selin’i işaret etse de Hazım inanmıyor. Ancak durumu farkeden Fazilet, Selin’i yaka paça dövüyor. Sosyal medyada tanıtımı gören izleyiciler, Selin’in yaptıklarından sonra yaşanan bu gelişme üzerine “Oh olsun Selin’e, Fazilet çok iyi yaptı, Selin tam bir yılan, az bile yaptı, Selin resmen hasta” şeklinde yorumlar yapmaya başladılar.

Bu arada tanıtımda Yasin’in de şok bir hamle ile, bebeğin babası olduğunu söylemesi büyük şaşkınlık yaratacak. Yasin’e de kızan izleyiciler, bebeğin babası olduğunu bile bile Selin ile işbirliği yapmasına ateş püskürüyor.

İşte 49. bölüm fragmanı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Hazan ve Yağız için yolun sonu…

Sinan’ın acımasız planı Yağız için sarsıcı bir sınava dönüşürken, Yağız’ı korumak için doğru zamanda doğru hamleyi yapmak zorunda olan Hazan’ın sınavı daha ağır olur.

Fazilet Hanım ve Kızları 49. bölüm tanıtımı yayınlandı...Yasin itiraf ediyor, Fazilet Selin'i çok fena dövüyor! 7

FAZİLET HANIM VE KIZLARI TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Yağız tüm fırtınayı tek başına göğüslemeye kararlıyken Hazan onu yalnız bırakmamak için elinden geleni yapar. Diğer yanda, Kudret Fazilet’in peşindeyken Gökhan’ın dikkati ise artık Kudret’in üzerindedir. Selin’in bitmek bilmeyen nefreti Ece için kabusa dönüşürken, Fazilet kızlarına verdiği zararla artık yüzleşmek zorundadır. Fazilet’in hatalarıyla yüzleşmesi, Yağız’ı hiç beklemediği bir gerçekle yüz yüze bırakır.