Ana sayfa Dizi Haberleri Fazilet Hanım ve Kızları, çok büyük bir hata yaptı!

Fazilet Hanım ve Kızları, çok büyük bir hata yaptı!

tarafından ker_def
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV’nin Cumartesi akşamları yayınlanan dizisi Fazilet Hanım ve Kızları’na sosyal medyadan dün akşam yayınlanan bölüm ile ilgili tepkiler yağdı.

Sinan’ın uçurumdan düşme sahnesini gereksiz bulan YağHaz’cılar, sosyal medyadan ikilinin yaşadıkları 1 saatlik mutluluğun bile çok görüldüğü ve Sinan yüzünden Hazan ve Yağız’ın yine vicdan azabı çekmek zorunda bırakılacaklarına tepki gösterdiler.

“YağHaz’a bir saatlik mutluluğu bile çok gördünüz! Sinan’ın uçuruma atlama sahnesini koyarak reyting arttıracağınızı mı sanıyorsunuz” diyerek diziyi eleştiren izleyiciler, bu hafta reyting sıralamasında dizinin ilk sıralara çıkamadığına da atıfta bulunarak “İşte aksiyon sahnesinden medet umdunuz ama olmadı, reytinglerden belli” şeklinde yorumlarla dizideki gidişatı tefe koydular!

Fazilet Hanım ve Kızları, çok büyük bir hata yaptı! 10

HazSin’cilerin piknik yapan Yağız ve Hazan’a “Sinan’ın can çekiştiği yerde piknik yapıyor vicdansızlar” şeklindeki çıkışmalarına karşılık, YağHaz’cıların tüm kavgalara bir saatliğine son verip güzel bir an yaşamalarına bile izin verilmediği şeklinde tepkiler geldi diziye.

Fazilet Hanım ve Kızları, çok büyük bir hata yaptı! 11

Yağız ve Hazan’ın mutlu mutlu piknik yapmaya gittiği sahnenin ortasına ha bire Sinan’ın uçurumun kenarındaki halinin getirilip resmen güzelim sahnenin harcandığı şeklinde sosyal medyada eleştiri oklarının hedefi oldu dizi.

“Sinan 45 dakika boyunca intihar edemedi” diyerek eleştiren izleyenler, uzun zamandır bekledikleri Yağız ve Hazan buluşmasının bir türlü tadına varamadıklarını söylediler bolca.

Fazilet Hanım ve Kızları, çok büyük bir hata yaptı! 12

Görünen o ki, dün akşam Fazilet Hanım ve Kızları dizisi, kaş yapayım derken göz çıkarttı adeta! Her iki tarafı da mutlu etmeyen durum, sosyal medyada izleyenleri daha da çok ikiye bölmeyi başardı. Ancak genel olarak her iki taraf da aksiyon yaratmak adına Sinan’ın kurban edilmesinden memnun değil. Çünkü bu durum ne HazSin’cilere, ne de YağHaz’cılara yaradı!

FAZİLET HANIM VE KIZLARI TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Fazilet Hanım ve Kızları’nın son haftalarda reytingini bir parça düşürmesinde ne HazSin’cileri, ne de YağHaz’cıları memnun edememesi yatıyor aslında. Hiç bir tarafı da mutlu etmeyen hikaye, Sinan’ın intiharına kadar vardırıldı. Konu daha nerelere vardırılacak önümüzdeki bölümlerde hep birlikte göreceğiz ancak dün akşam yayınlanan bölümden izleyenler hiç de mutlu olmadılar.

Fazilet Hanım ve Kızları, çok büyük bir hata yaptı! 13

Haftalardır Yağız ve Hazan’ı birlikte görmek isteyenler bir nebze olsun fragmanlardan medet umarak ekran karşısına geçtiler. Ancak pek çok izleyici, araya Sinan sahnelerinin yerleştirilmesinden rahatsızlıklarını dile getirerek tepkileri sosyal medyadaki yorumlarıyla gösterdiler. Tabii Sinan ve Hazan’ın tarafını tutanlar için de Sinan’ın böyle bir şekilde bitirilmeye çalışılmasından hiç memnunluk duymadılar… Yani taşa çarpan Sinan’dan çok Fazilet Hanım ve Kızları dizisi oldu bu hafta!

Dizinin dün akşam yayınlanan bölümünü eleştiren izleyenlerin yorumlarından bazılarını sizler için derledik: