Ana sayfa Dizi Haberleri Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde senaristler ayrı telden, izleyici ayrı telden çalıyor!

Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde senaristler ayrı telden, izleyici ayrı telden çalıyor!

tarafından ker_def
Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde evdeki hesap çarşıya uymayacak!
Televizyon Gazetesi Analiz

Fazilet Hanım ve Kızları dizisi 45. bölümü 5 Mayıs Cumartesi günü saat 20.00’de Star TV ekranlarında izleyicilerle buluşacak.

Başrollerinde Nazan Kesal, Deniz Baysal, Çağlar Ertuğrul ve Alp Navruz’un yer aldığı dizinin 45. bölümü merakla bekleniyor. Yeni bölüm öncesinde üst üste yeni fragmanlar yayınlandı…

İzleyiciler yeni bölüm incesinde artık Yağız ile Hazan’ın aşkını izlemek istiyorlar. Senaristleri konuları çok fazla uzatmasından bıktıkları yorumlarını sosyal medyada yazmaktalar.

Senaristlerin Sinan’ın entrika ve hainlik planlarının büyük ilgi göreceği öngörüsü olabilir. Çünkü buna benzer sahneler ile ilginin artırılmasına çaba harcandığı gözleniyor. Ancak izleyici yorumlarına bakılınca evdeki hesabın çarşıya uymadığı, Sinan meselesinin çok uzamasının izleyiciyi baydığı görülmekte.

Sinan’ın hainlik planlarının uzaması diziye olan ilgiyi artırmayı bırakın azaltacaktır. İzleyiciler ayrıca Hazan’dan güçlü bir duruş bekliyor.

Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde senaristler ayrı telden, izleyici ayrı telden çalıyor! 7

Bir izleyicinin “Hazan, madem gerçekleri Yağız’a söylemiyor, bari yanında dursun. Aksi halde dizi çok fazla bayacaktır” mesajı dikkat çekiyor.

45. bölümde neler olacak?

İşte detaylar ve fragmanlar:

 

45. bölüm 2. fragmanı:

Sinan’ın intikam oyunu herkes için yıpratıcı oluyor…

Sinan, hafıza kaybı yalanıyla sonuçları herkes için yıkıcı olacak olan intikam oyununun ilk adımlarını atar. Sinan’ın durumu, Hazım’ı Yağız ve Hazan’la bir kez daha karşı karşıya getirir.

45. bölüm 3. fragmanı:

Yağız, kardeşi uğruna Hazan’ı bir kez daha yaralamak zorunda kalırken, Sinan’ın hedefinde sadece Hazan değil, Fazilet de vardır. Sinan’ı görmek isteyen Kerime’nin baskısı altında bunalan Hazım’ın bir anlık tedbirsizliği Yağız’ın var gücüyle Kerime’nin peşine düşmesini sağlar.

45. bölüm 4. fragmanı:

Yağız, adım adım büyük gerçeğe yürürken Sinan’ın tehdidine boyun eğmek zorunda kalan Fazilet ise, kızını elleriyle ateşe attığından habersiz, kendini Sinan’ın planlarının bir parçası olarak bulur.

FAZİLET HANIM VE KIZLARI TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ