Ana sayfa Dizi Haberleri Fazilet Hanım ve Kızları dizisi kritik bir süreçte! Hazan diziyi ya kurtaracak, ya da batıracak?

Fazilet Hanım ve Kızları dizisi kritik bir süreçte! Hazan diziyi ya kurtaracak, ya da batıracak?

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

Başrollerinde Nazan Kesal, Deniz Baysal, Çağlar Ertuğrul ve Alp Navruz’un yer aldığı Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin 46. bölüm 12 Mayıs Cumartesi yani bu akşam izleyici ile Star TV ekranında buluşacak.

Dizinin son haftalarda düşen reytingleri ilginin azaldığını göstermekteydi… Final yapma ihtimali bulunan yapımlar arasında yer alan Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin akıbeti henüz netlik kazanmadı.

Dizinin sıkı takipçileri ise final yapmaması için Star TV’ye mesajlar yağdırmakta…

46.bölümden yayından 2. ve 3. fragmlar Youtube’da 500 bine yakın izlenme rakamına ulaştı. Bu da aslında diziye olan ilginin devam ettiğini göstermekte.

Hazan ile Yağız’ın açık açık konuşamalalarının izleyenleri bıktırdığını gözlemliyoruz. 44. bölümde savaşçı bir kimliğe bürünen Hazan, izleyenleri heyecanlandırmıştı. Ancak daha sonra yeniden eski Hazan geldi. Şimdi izleyiciler diiyor ki; “Nerede 44. bölümdeki savaşçı Hazan? Onu istiyoruz.İnşallah bu bölüm Yağızlı-Hazanlı bir bölüm olur. Geçen hafta resmen hayal kırıklığıydı. Herkese boyun eğen, essiz Hazan ve buz gibi Yağız izledik.”

Dizi izleyicilerin de dikkat çektiği üzere senaryo artık Hazan’a odaklanmış durumda. Hazan’ın sessizliğinden çıkması ve savaşçı kimlik kazanması diziye hareket katabilir ve 3. sezon için büyük bir umut ışığı yakabilir. Hazan’ın sessizliğe bürünmesi ise senaryoya olan ilgiyi daha da azaltabilir ve düşen reytingler dizinin sonu olabilir.

Bakalım izleyicilerin beklentileri karışlanabilecek mi?

46. bölüm 2. fragmanı:

46. bölüm 3. fragmanı:

YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Hazan, Yağız için Sinan’a boyun eğiyor..

Sinan’ın Hazan üzerinde kurduğu baskı arttıkça Hazan’ın hafızasını kaybetmediğini anlaması uzun sürmez. Gerçeklerle tehdit edilen Hazan, Yağız’ı kaybetmemek adına Sinan’a boyun eğmek zorunda kalırken, Yağız babasının Kerime’yi sakladığından emin herkesten gizli Cemal Yıldız’ın peşine düşer. Özenerek kurduğu planıyla bir yandan Gökhan’ın güvenini kazanırken diğer yandan Yasemin’i köşeye sıkıştıran Kudret, Egemenler için büyük tehlikedir.

FAZİLET HANIM VE KIZLARI TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Fazilet Hanım ve Kızları dizisi kritik bir süreçte! Hazan diziyi ya kurtaracak, ya da batıracak? 7

Hazan’ın acısına dayanamayan Fazilet tehlikeli bir oyuna girer. Annelik içgüdüsü Fazilet’i Yasemin’in kucağına atarken Yasemin’in de tek umudu Fazilet’tir. Nefret dolu intikam planını ince ince işleyen Sinan abisinin ihanetinin belgesiyle karşılaştığında oyun artık daha sert hal alırken, Yağız etrafına örülen gizemi çözmeye adım adım yaklaşır. Hiç beklemediği anda karşısında Kudret’i gören Fazilet ise geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalacaktır.