Ana sayfa Dizi Haberleri Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin finali kimseyi memnun etmeyecek!

Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin finali kimseyi memnun etmeyecek!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

Başrollerinde Nazan Kesal, Deniz Baysal, Çağlar Ertuğrul ve Alp Navruz’ın yer aldığı Fazilet Hanım ve Kızları dizisi 9 Haziran’da ekrana gelecek 50. bölümüyle final yapacak.

Dizinin nasıl bir final yapacağı merak konusu oldu… Bir süredir reytingleri düşen ve ciddi eleştiriler alan dizinin devam etmesini arzu eden de çok ciddi bir kitle var.

Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin sürmesi için sosyal medyadan başlatılan kampanyaya karşın, Star TV’nin kararı kesin.

Dizi 50. bölümüyle birlikte izleyicilerine veda edecek.

50. final bölümü fragmanı yayınlandı.

FİNAL BÖLÜMÜ KİMSEYİ MEMNUN ETMEYECEK!

Dizinin finali geldi ama izleyiciler Hazan ile Yağız’ın gerçek aşkının tadına varamadan dizilerine veda etmek durumunda kalacak. Sinan karakterinin kötü adama çevrildiği son haftalardan sonra dizi hayranlarının eleştirileri de bir hayli artmıştı.

Ancak tüm olumsuzluklara rağmen dizinin final yapmasına üzülen izleyiciler, finalin tatmin edici olmasını bekliyor. Fakat bu mümkün değil. Zira 49 bölüm boyunca başarılamayan bazı konular var ki, bunların tek bir bölümle sonuçlandırılması ve izleyicinin memnun edilmesi mümkün gözükmüyor.

İzleyicilerin yorumlarına bakıldığı zaman, Yağız ve Hazan özlemi görülüyor.

“Yağız ve Hazan çok güzel bir çiftti, çok uyumluydular, çok yakışıyorlardı, doğru düzgün birbirlerini sevemediler bile. Entrikalar, gereksiz bir sürü detay, ufak çocuk oyunları… Bir şekilde hikaye sonlandı, yine de tüm ekibe teşekkür ederiz” diyen bir izleyici hem sitemde bulunmakta hem de dizi ekibini güzel bir mesajla uğurlamakta…

Bir başka izleyici ise duruma isyan etmekte: “Bunca zaman sonra seyirciye bu son reva mı? Her şey askıda, belirsiz. Ece iki sene hamile geçirsin, bebeğin haftası dolmadan sona gelindi. Siz şaka mı yapıyorsunuz? Hele bir de Yağız’ı ne hale getirdiniz, diziye yazık oldu. Hem izleyicilere hem de emek verren oyunculara ve ekibe yazık oldu.”

Bir izleyici ise şu görüşünü paylaşmış:

“Herkes tarafından yalan söylenmiş Yağız, bunun altından nasıl kalkacak? Bu dizi o kadar iyi başlamış ve iyi giderken, o kadar seyredilirken erken final yapması sadece senaristlerin ve yapımcıların suçu. Halk artık ahlaksız ilişkileri kabul etmiyor.”

FAZİLET HANIM VE KIZLARI DİZİSİ TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin finali kimseyi memnun etmeyecek! 7

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Geçmişin gölgesi Fazilet’in peşinde!

Gerçekleri öğrenen Yağız’ın Sinan’la yüzleşmesi büyük olur. Şimdiye kadar abilik duygusuyla bastırdığı ne varsa patlatan Yağız’ın hedefinde, Hazan da vardır. Sinan ve Yağız’ın kavgasıyla karışan yalı Ece’den gelen haberle altüst olur. Polis tarafından kurtarılıp hastaneye kaldırılan Ece’nin Selin’i bebeğini kaçırmakla suçlaması ortalığı karıştırır. Her zamanki gibi babasına güvenen Selin bu kez baltaya taşa vurmuştur. Kızının başına gelenlerle çılgına dönen Fazilet kayıp torununun peşindeyken, geçmişin gölgesi de onun peşindedir. Planında son aşamaya gelen Sinan’ın ise Yağız’a son darbeyi indirmek için yine Yağız’a ihtiyacı vardır.