Ana sayfa Dizi Haberleri Fazilet Hanım ve Kızları, kendi eliyle sonunu hazırlıyor! İzleyiciyi şaşkına çevirdiniz!

Fazilet Hanım ve Kızları, kendi eliyle sonunu hazırlıyor! İzleyiciyi şaşkına çevirdiniz!

tarafından zk zk
STAR TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Fazilet Hanım Ve Kızları dizisinin yeni bölümü 5 Mayıs Cumartesi akşamı yayınlanacak.

Başrollerinde Nazan Kesal, Deniz Baysal, Çağlar Ertuğrul ve Alp Navruz’un oynadıkları dizinin yeni bölümünden 3 ön izleme ekrana getirildi.

Yeni bölümde Sinan, ince ince oynadığı ve Yağız’la Sinan’ı köşeye sıkıştırdığı planını işletmeye başladı. Fazilet ise, farkında bile olmadan Sinan’ın oyunlarına alet oluyor.

Dizinin yeni bölüm tanıtımlarını izleyenler, sosyal medyada Hazan’ın Sinan’dan iyice korkmaya başladığını belirterek “Sinan iyice psikopat oldu” yorumunu yapıyorlar. Sinan’ın sinsi oyununa çok kızan izleyiciler, diziyi eleştirmeye başlayarak Sinan’dan yana olanlar bile “Sinan’ı artık sevmiyorum” yorumları yapmaya başladılar.

Hazan ve Yağız’ın birbirlerini sevmelerine tahammül edemeyen Sinan’ın, kazadan sonra bu değişimi iyice dizinin ‘Kötü adamı’ olmaya doğru gittiği şeklinde yorumlanıyor.

Bu durum izleyenlerin de eleştiri oklarını daha fazla çekmeye başladı. Henüz final yapıp yapmayacağı kesinleşmeyen dizinin gidişatı, hiç de iyi görünmüyor. Bu şekilde tepkiler almaya devam ederse, dizinin sezon sonuna doğru düşen reytingleri, yeni sezonda devam edemeyeceğinin de bir göstergesi olacak adeta!

Yeni bölümden ön izlemede Yağız’ın üzülmesine daha fazla dayanamayan izleyenler, diziye tepkilerini yorumlarıyla ortaya koyuyorlar.

Sinan’ın bir anda hafızasını kaybetmiş taklidi yapıp, korkunç bir hale dönüşmesi tepki çekiyor.

Senaristlerin Sinan karakterini getirdiği nokta dizinin finale daha hızlı yaklaşmasına sebep oluyor. Sinan’ın babasına olan tavırları geçtiğimiz aylarda izleyiciyi sinir etmişti. Sonra Hazan-Yağız aşkını öğrenmesinin ardından intihar girişimi ve sonrasındaki öç alma istekleri izleyicileri bu karakter üzerinde şüpheye düşürdü.

Hazım’ın tavırlarına da sinirlenen izleyiciler, Yağız’ın daha fazla üzülmesini istemiyorlar. Bir izleyici “Çocuk zaten öksüz ve kimsesiz. Hazan’ı da zorla alıyorlar elinden.” diyerek düşüncelerini ifade ederken bir başka izleyici de “Şu gerçekler bir ortaya çıksın da biraz Yağız’ın intikamını izleyelim. Bence sağlam bir intikam almayı hak ediyor.” ifadesini kullanıyor.

FAZİLET HANIM VE KIZLARI TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Sinan’ın intikam oyunu herkes için yıpratıcı oluyor…

Sinan, hafıza kaybı yalanıyla sonuçları herkes için yıkıcı olacak olan intikam oyununun ilk adımlarını atar. Sinan’ın durumu, Hazım’ı Yağız ve Hazan’la bir kez daha karşı karşıya getirir. Yağız, kardeşi uğruna Hazan’ı bir kez daha yaralamak zorunda kalırken, Sinan’ın hedefinde sadece Hazan değil, Fazilet de vardır. Sinan’ı görmek isteyen Kerime’nin baskısı altında bunalan Hazım’ın bir anlık tedbirsizliği Yağız’ın var gücüyle Kerime’nin peşine düşmesini sağlar. Yağız, adım adım büyük gerçeğe yürürken Sinan’ın tehdidine boyun eğmek zorunda kalan Fazilet ise, kızını elleriyle ateşe attığından habersiz, kendini Sinan’ın planlarının bir parçası olarak bulur.