Ana sayfa Dizi Haberleri Fazilet Hanım ve Kızları’nda beklenmedik tokat!

Fazilet Hanım ve Kızları’nda beklenmedik tokat!

tarafından ker_def
Star TV’nin sevilen dizisi Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin 21 Nisan Cumartesi akşamı yayınlanacak olan 44. bölüm tanıtımı yayınlandı.

Geçtiğimiz bölümde Hazan ve Yağız’ın baş başa romantik bir piknikte olduğu anlarda Sinan, arabasıyla uçuruma atlayarak intihar girişiminde bulunmuştu. Yeni bölümde Sinan’ın ölüp ölmeyeceği merak edilirken fragmanda ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldığı görülüyor. Kalbi duran Sinan’a kalp masajı yapılıyor. Bu arada Hazım, Yağız’ı suçlayarak ona tokat atıyor. Bütün aile, Sinan’ı bırakıp tartışmaya giriyorlar.

İşte yeni bölüm tanıtımı:

FAZİLET HANIM VE KIZLARI TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Hazan’ın duygularını öğrenen Sinan nerede patlayacağı belli olmayan serseri mayına döner. Yağız ve Hazan ise kalplerine dur deyip vedalaşmayı başarır.

Fazilet Hanım ve Kızları'nda beklenmedik tokat! 8

Hazan gitmeye, Yağız dur dememeye kararlıdır. Sinan’ın dinmek bilmeyen öfkesi tehlikeli bir hal alırken, oğlu için endişelenen Hazım’ın Yağız’a verdiği tepki, Yağız için kırılma noktası olur. Yağız kalbinin sesini dinleyerek Hazan’a doğru büyük bir adım atar.

Fazilet Hanım ve Kızları'nda beklenmedik tokat! 9

Hazan’ın veda günü, aşıklar için yasakların bir kenara atıldığı tek bir güne dönüşür. Diğer yanda, boşanmak için harekete geçen Ece, hayatının sırrını öğrenen Yasin’den çok ağır bir darbe alır. Her iki kızının da cephesinde işler ilk kez Fazilet’in kontrolünden çıkarken, Sinan’dan gelen kötü haber ortalığı alt üst eder.