Ana sayfa Dizi Haberleri Fazilet Hanım ve Kızları’ndan ön izleme yayınlandı! Yağız’ın hali yürek burkuyor!

Fazilet Hanım ve Kızları’ndan ön izleme yayınlandı! Yağız’ın hali yürek burkuyor!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
STAR TV’deki Fazilet Hanım Ve Kızları dizisinin yeni bölümü 26 Mayıs Cumartesi ekrana gelecek.

Başrollerinde Nazan Kesal, Deniz Baysal, Çağlar Ertuğrul ve Alp Navruz’un oynadıkları dizinin 48. bölümünden ön izleme yayınlandı.

Dizinin final yapmasına bir kaç bölüm kala, olaylar daha hızlı bir seyir izlemeye başlayacak. Ön izlemede Yağız’ın hüzünlü bir müzik eşliğindeki yalnız anları, izleyenlerin de içini burktu. Artık Yağız ve Hazan’ın kavuşmasını ve mutlu olmalarını isteyen izleyiciler, yeni bölümü merakla bekliyor.

İşte o ön izleme:

Fazilet Hanım ve Kızları'ndan ön izleme yayınlandı! Yağız'ın hali yürek burkuyor! 7

YENİ BÖLÜM ÖZETİ
Hazan ve Yağız için yolun sonu…

Sinan’ın acımasız planı Yağız için sarsıcı bir sınava dönüşürken, Yağız’ı korumak için doğru zamanda doğru hamleyi yapmak zorunda olan Hazan’ın sınavı daha ağır olur.

FAZİLET HANIM VE KIZLARI TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Yağız tüm fırtınayı tek başına göğüslemeye kararlıyken Hazan onu yalnız bırakmamak için elinden geleni yapar. Diğer yanda, Kudret Fazilet’in peşindeyken Gökhan’ın dikkati ise artık Kudret’in üzerindedir. Selin’in bitmek bilmeyen nefreti Ece için kabusa dönüşürken, Fazilet kızlarına verdiği zararla artık yüzleşmek zorundadır. Fazilet’in hatalarıyla yüzleşmesi, Yağız’ı hiç beklemediği bir gerçekle yüz yüze bırakır.