Ana sayfa Dizi Haberleri Ferhat ile Şirin dizisine başlayan Cansu Dere sosyal medyada olay oldu!

Ferhat ile Şirin dizisine başlayan Cansu Dere sosyal medyada olay oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Uzun süredir ekranlara dönüşü heyecanla beklenen Cansu Dere, Ferhat ile Şirin dizisinin okuma provalarında yer aldı. Hayranları ünlü oyuncunun ekrana yeniden dönecek olmasının heyecanını yaşıyor.

Sosyal medyada yayılan fotoğraflarda Cansu Dere’nin yaş almıyor oluşu birçok kişi tarafından dile getirildi.

Fotoğraflar 14 Ekim 2019 yani dün servis edildi. Bilindiği üzere Cansu Dere’nin doğum tarihi de 14 Ekim 1980… 39 yaşındaki ünlü oyuncu duru güzelliği ile hayranlarından çok sayıda mesaj aldı.

Ferhat ile Şirin dizisi de büyük merakla bekleniyor. Togla Sarıtaş ve Leyla Tanlar’ın da yer aldığı dizinin çekimlerine önümüzdeki hafta başlanacağı belirtilmekte.

Twitter’de “Cansu Dere yaş almıyor” sözü çok yazıldı.Hatta trend oldu…

İşte sosyal medyada Cansu Dere hakkında hayranlarından gelen mesajlar:

Ferhat ile Şirin dizisine başlayan Cansu Dere sosyal medyada olay oldu! 12 Ferhat ile Şirin dizisine başlayan Cansu Dere sosyal medyada olay oldu! 13 Ferhat ile Şirin dizisine başlayan Cansu Dere sosyal medyada olay oldu! 14 Ferhat ile Şirin dizisine başlayan Cansu Dere sosyal medyada olay oldu! 15 Ferhat ile Şirin dizisine başlayan Cansu Dere sosyal medyada olay oldu! 16 Ferhat ile Şirin dizisine başlayan Cansu Dere sosyal medyada olay oldu! 17