Ana sayfa Dizi Haberleri Filinta dizisi izleyicinin karşısına fişek gibi çıktı!

Filinta dizisi izleyicinin karşısına fişek gibi çıktı!

tarafından ker_def

filinta6

Demedi demeyin bu Leyla bizim ciğerimizi söker. Mustafa’ya o kadar kızıyorum ki hani dayak yemeyeceğimi bilsem kesin uçarım. Bu bölüm de kıza bir ton umut verdi. Leyla deli üzülecek ve bu da bizi çok üzecek. Fakat o çeşme sahnesi müthişti. Yüzünü yıkadıktan sonra havluyu alırkenki tutumu ve bakışı aslında Leyla’ya karşı nasıl da bomboş olduğunu bir kez daha bize gösterdi. Farah’a bile ayrı bi güzel bakmıştı. Mustafa girme şu kızın günahına Mustafa!!

Her şeyden habersiz garibim Leyla hala herkese yetişmeye çalışıyor. Bu nasıl bir eğitimdir ki tıptan, kimyaya, oradan psikiyatriye kadar her şeyi kapsıyor. Farah’ı çözmeye kalktı. Bir bölümde de çözdü. Hızlı servis diye buna derim. Tamam bir bölümlük bir şefkat taktiği ile Farah’ı çözmek çok sağlam bir hikaye değildi ama Farah’ın Celal ile yaşadıklarını gördüğümüz sahne gerçekten muazzamdı.

Adam o kadar aksiyon sahnesi çekti tebrik etmedim ama ayna sahnesi için Osman Kaya’yı gerçekten tebrik ederim. Genelde bu tür dönmeli sahneleri izlerken midemiz bulanıyor. Daha önce bir yerli dizide hiç beceremediklerini görmüştüm. Filinta’da muazzam olmuş. Bir o kadar da dokunaklıydı. Celal- Farah ilişkisi sandığımızdan çok daha kuvvetli bir bağmış ve tek taraflı değilmiş. Tamam belki aşk tek taraflı ama bağ kesinlikle çift taraflı ve çok kuvvetli. Tam da bu yüzden Farah’ın çözülse de kardeşlerini satmamasına kim kızabilir ki? En az kendisine acıdığı kadar kardeşlerine de acıyor.