Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’nin en çok merak edilen Uzak Şehrin Masalı dizisinde yeni imajlar yakıyor!

Fox TV’nin en çok merak edilen Uzak Şehrin Masalı dizisinde yeni imajlar yakıyor!

tarafından ker_def

Yapımını 25 Film’in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Mustafa Şevki Doğan’ın oturduğu, senaryosunu ise Can Sinan’ın kaleme aldığı, FOX’un yeni dizisi “Uzak Şehrin Masalı”nın çekimleri Kars’ta devam ediyor.

Yeni dönemde yayınlanacak olan diziler arasında en iddialılarından birisi olarak görünen Uzak Şehrin Masalı’ndan ilk görüntü geldi. Dizinin dört başrol oyuncusu yeni imajları ile dikkatleri çekti. Aslıhan Güner yeni imajı ile Kuzey Yıldızı’ndan sonra hayranlarını yine şaşırtmaya geliyor.

Fox TV'nin en çok merak edilen Uzak Şehrin Masalı dizisinde yeni imajlar yakıyor! 9

Barış Kılıç da Yasak Elma dizisinden sonra saç ve sakallarının uzaması ile yeni dizide bambaşka bir havada görünüyor. Barış Kılıç’ı gören hayranları bir hayli şaşıracak. Oyuncu son dönemde instagram hesabından yaptığı paylaşımlarda yeni imajına dair ilk detayları göstermişti.

Fox TV'nin en çok merak edilen Uzak Şehrin Masalı dizisinde yeni imajlar yakıyor! 10

Begüm Birgören ile Timur Acar’ın da yer aldığı başrol oyuncularının yüzlerinin gülüyor olması da her şeyin yolunda olduğunu anlatıyor.

Fox TV'nin en çok merak edilen Uzak Şehrin Masalı dizisinde yeni imajlar yakıyor! 11

Timur Acar, 3 yıllık aradan sonra sonbaharda İyi Aile Babası isimli komedi dizisi ile izleyici karşısına çıkmıştı. Ancak bu proje kısa süreli oldu. Timur Acar, şimdi bambaşka bir karakter ve imaj ile yeniden hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Fox TV'nin en çok merak edilen Uzak Şehrin Masalı dizisinde yeni imajlar yakıyor! 12

Dizinin çok iddialı bir kadrosu var. Zeynep Eronat da başrolde yer alan bir başka usta isim oldu. Uzak Şehrin Masalı dizisinin hikayesi de oldukça dikkat çekici: Umay (Aslıhan Güner), kocası Affan’ın (Timur Acar) başka bir kadından çocuk yapmasını kabullenmeyerek konaktan iki çocuğuyla birlikte ayrılır ve ablası Sonay’ın (Begüm Birgören) yanına yerleşir.

Bu sırada sınırdan kaçak olarak giren Kürşat (Barış Kılıç), peşindeki jandarmayı atlatmak için Sonay’ın evine saklanır. Yolları kesişen Umay, Sonay ve Kürşat, Kürşat’ın gerçek kimliğini saklamak için onun Sonay’ın kayıp kocası olduğunu iddia ederler. Bu arada hem Umay, hem de Sonay, Kürşat’a âşık olacaklar…

“Uzak Şehrin Masalı”, çok yakında FOX’ta.