Ana sayfa Sosyal Medya Oyuncu Murat Ünalmış’ın sempatik sosyal medya paylaşımına sitem dolu yanıtlar!

Oyuncu Murat Ünalmış’ın sempatik sosyal medya paylaşımına sitem dolu yanıtlar!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- ATV’nin fenomen dizisi Bir Zamanlar Çukurova’da canlandırdığı ‘Demir Yaman’ karakteriyle gönüllerde taht kuran ünlü oyuncu Murat Ünalmış, dizinin 3. sezonunun finalinde izleyiciye veda etmişti.

O zamandan itibaren ekranlarda yer almayan oyuncu, hayranlarıyla sosyal medyadan hasret gidermeye devam ediyor. Instagram hesabını aktif olarak kullanan oyuncu son paylaşımıyla gündem oldu.

Küçük yeğeni ile  fotoğrafını instagram hesabından yayınlayan Murat Ünalmış paylaşımına; “En küçük Ünalmış.. Amcasının bayram şekeri…” notunu düştü.

Murat Ünalmış’ın yeğeninin sevimliliği hayranlarını mest etti. Oyuncunun paylaşımının altına yapılan yorumlar ise dikkatlerden kaçmadı. Bir Zamanlar Çukurova dizisinden geçen yıl ayrılan ünlü oyuncunun 1 yıldır ekranda olmaması hayranlarını üzüyor. Paylaşıma gelen sitem dolu yorumlar da bunu net bir şekilde anlatıyor.

Oyuncu Murat Ünalmış'ın sempatik sosyal medya paylaşımına sitem dolu yanıtlar! 7

Bir takipçisi ünlü oyuncunun paylaşımına, “Allah en yakın zamanda size de önce hayırlı bir eş sonra hayırlı evlat nasip etsin inşallah” yorumunda bulundu.

Murat Ünalmış’ın sosyal medya paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.  Hayranları Murat Ünalmış’ı yeni sezonda tekrar ekranda görmeyi beklerken, oyuncu ekranlara verdiği bu arada, Kapadokya’da açtığı restoranıyla ilgilenmeyi tercih etti.

Bir süredir setlerden uzak olan Murat Ünalmış’ın adı son zamanlarda, Deniz Gezmiş’in hayatının anlatılacağı filmde Deniz Gezmiş’i canlandıracağı haberleriyle gündeme gelmiş oyuncunun kendisine götürülen teklife sıcak baktığı  haberleri basında yer almıştı ancak projede Murat Ünalmış’ın yer alıp almayacağıyla ilgili henüz kesinleşen bir bilgi yok.

Murat Ünalmış’ı özleyen hayranları, oyuncunun sosyal medya paylaşımlarının altına yaptıkları yorumlarda sık sık ‘Yeni projeniz var mı?’ sorusunu soruyorlar ancak ünlü oyuncudan bu konuda bir açıklama gelmiyor.