Ana sayfa Sosyal Medya FoxTV’nin gecesinde Eda Ece’nin samimi olduğu erkek oyuncu kimdi?

FoxTV’nin gecesinde Eda Ece’nin samimi olduğu erkek oyuncu kimdi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – The Walt Disney Company çatısı altında, FOX Networks Group Türkiye bünyesinde bulunan birçok kanalın ekran yüzleri ve çalışanları Sertab Erener’in sahne aldığı gecede bir araya geldi.

Fox TV’nin ekran yüzleri de bu gecede gönüllerince eğlendi. Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterini canlandıran Eda Ece, dizideki rol arkadaşları ile birlikte geceden bir hayli eğlenen isimler arasındaydı.

FoxTV'nin gecesinde Eda Ece'nin samimi olduğu erkek oyuncu kimdi? 9

Geceden dizideki rol arkadaşları ile keyifli paylaşımlar yapan Eda Ece, hem enerjisi hem de sempatikliği ile dikkatleri çekti.

Ünlü oyuncu, bir paylaşımında ise yanındaki kişi ile çok samimi bir görüntü sergiledi, hatta yanaktan öpüştü.

Eda Ece’nin instagram hikaye bölümünden paylaştığı videoda öpüştüğü kişinin kim olduğu ise merak edildi.

FoxTV'nin gecesinde Eda Ece'nin samimi olduğu erkek oyuncu kimdi? 10

O kişi aslında Her Yerde Sen dizisinde Ferruh Özerdim karakterine hayat veren Fatih Özkan’dan başkası değildi.

Ece ve Özkan gece boyunca bir hayli eğlendi. Özkan da paylaşımında “Canımın taa içini de buldum” diyerek güzel oyuncuyu etiketledi.

Geceye birçok isim katıldı, işte Fox’un bu özel gecesinde yer alan ünlüler:

GECEDE KİMLER YER ALDI?

FoxTV'nin gecesinde Eda Ece'nin samimi olduğu erkek oyuncu kimdi? 11

Geceye, iş ve medya dünyasından çok sayıda değerli ismin yanı sıra FOX Haber yüzleri Fatih Portakal, İsmail Küçükkaya, Gülbin Tosun, Merve Yıldırım ve Burak Birsen, kısa sürede izleyicinin kalbinde taht kuran “Mucize Doktor” dizisinin oyuncuları Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal, Hazal Türesan, Özge Özder, Hayal Köseoğlu, Bihter Dinçel ve Korhan Herduran, yakında FOX’ta izleyiciyle buluşacak “Kurşun” dizisinin oyuncuları Engin Altan Düzyatan, Engin Şenkan, Seda Akman, Bora Akkaş, Begüm Akkaya, Gülizar Irmak ve Şebnem Dilligil, “Kadın” dizisinin oyuncularından Şerif Erol, Feyyaz Duman, Seray Kaya, Gökçe Eyüboğlu ve Caner Candarlı, “Yasak Elma” dizisinin sevilen oyuncuları Şevval Sam, Eda Ece, Nesrin Cavadzade, Tuvana Türkay ve Barış Kılıç, “Bir Aile Hikayesi” dizisinin oyuncularından Songül Öden, Celil Nalçakan, Olgun Toker, Elçin Afacan, İrem Sak, Alper Saldıran, Ali Seçkiner Alıcı ve Ezgi Eyüboğlu, “Her Yerde Sen” dizisinin başarılı oyuncuları Furkan Andıç, Beste Kökdemir, Aslıhan Malbora, Ayşe Tunaboylu, Binnur Şerbetçioğlu, Cem Cücenoğlu, Fatih Özkan ve Aziz Caner İnan, “The Taste Türkiye” ekibi Hazer Amani, Ali Ronay, Rafet İnce ve Esen Hünal ile FOX ekranının sevilen yüzleri İlker Ayrık, Zuhal Topal, Kadir Ezildi ve Memet Özer gibi birbirinden çok sevilen isimler de katılım gösterdi.