Ana sayfa Dizi Haberleri Fox’un gençlik dizisi 4N1K’nın çekimleri başladı. İşte diziden ilk kareler ve tüm detaylar…

Fox’un gençlik dizisi 4N1K’nın çekimleri başladı. İşte diziden ilk kareler ve tüm detaylar…

tarafından zk zk

Yapımcılığını Fabrika Yapım/Öner Arslanel’ın üstlendiği, başrollerini Gözde Mutluer, Atakan Hoşgören, Burak Yörük, Sina Özer, Cihan Şimşek ve Cemrehan Karakaş’ın paylaştığı, FOX’un merakla beklenen yeni gençlik dizisi “4N1K İLK AŞK”ın çekimleri İstanbul’da başladı.

Yakında FOX izleyicisiyle buluşacak “4N1K İLK AŞK” dizisinin başrol oyuncuları beyazperdenin ardından TV ekranında başlayacak yeni serüvenleri için oldukça heyecanlılar. Ekran için gün sayan dizinin setinden ilk kareler basınla paylaşılırken, “4N1K İLK AŞK”ın genç yıldızları yapımla ilgili açıklama yaptılar.

Fox'un gençlik dizisi 4N1K'nın çekimleri başladı. İşte diziden ilk kareler ve tüm detaylar... 11

Gözde Mutluer, “Her şeyden önce neşeli bir dizi. Her yaşta insanın bu dönemde neşeye ihtiyacı var. Biz arkadaşlık, dostluk, aile ilişkilerine ve gençlik dönemine neşeli, renkli ve komik bir yerden bakıp onları güldürmeye geliyoruz.” derken Atakan Mutluer ise “İzleyicinin ekran başında çok keyifli vakit geçireceklerini garanti ediyoruz.” şeklinde düşüncelerini dile getirdi. Barış karakterini canlandıran Burak Yörük dizinin diğer gençlik yapımlarından çok farklı olduğunu şu sözlerle anlattı: ‘‘İzlediğimiz bütün gençlik ve yaz işlerini bir kenara bırakın. Çünkü bu iş bildiğiniz işlerden değil. Klişelerden arınmış yepyeni bir hikaye. Herkesin seveceğine çok eminim.”

Fox'un gençlik dizisi 4N1K'nın çekimleri başladı. İşte diziden ilk kareler ve tüm detaylar... 12

Dizinin diğer başrol oyuncuları Cihan Şimşek ve Sina Özer de, izleyiciyi ekranda uzun zamandır göremedikleri, her yaşa hitap eden ve ailece izlenecek yepyeni bir gençlik dizisi beklediğini dile getirdiler.

Senaryosunu Ferhat Ergün’ün kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Murat Onbul’un oturduğu, proje tasarımını Tolga Afşin Kaya’nın üstlendiği yapımın kadrosunda; Bülent Alkış, Zeynep Özder, Emir Benderlioğlu, Beyti Engin, Aybanu Aykut, Hakan Haksun, Firuzan Aydın, Tuğçe Kıltaç ve Meral Asıltürk gibi deneyimli isimler de yer alıyor.

Fox'un gençlik dizisi 4N1K'nın çekimleri başladı. İşte diziden ilk kareler ve tüm detaylar... 13

DİZİNİN KONUSU:
Yaprak, çocukluktan beri kızlar dünyasından uzak, yanı başındaki dört adamdan oluşan rengarenk bir dünya kurmuştur kendine. Bir gün bu dünya, gizemli bir biçimde hayatına giren Barış’ın oyunlarıyla değişir. Bu değişim, onu kendisine ve kızlar dünyasına doğru bir keşfe çıkarır. Artık bir seçim yapmak zorundadır; ya bir ‘masal prensi’ni ya da ‘gamzeli kahraman’ı seçecektir…

Fox'un gençlik dizisi 4N1K'nın çekimleri başladı. İşte diziden ilk kareler ve tüm detaylar... 14
Aşktan, okuldan, ailelerinden yana tam manasıyla bela mıknatısı olan; her zorluğu birbirlerine tutunarak aşan bu beş gencin; çocukken verdikleri o söz, her arıza durumda yineledikleri o cümle, hikayemizi en iyi şekilde özetlemektedir aslında: BİRİMİZ KIZIMIZ, KIZIMIZ HEPİMİZ İÇİN!

Fox'un gençlik dizisi 4N1K'nın çekimleri başladı. İşte diziden ilk kareler ve tüm detaylar... 15
Ödüllü genç yazar Büşra Yılmaz’ın 4N1K kitabından uyarlanan, filmleriyle de gişede büyük başarı yakalayan hikaye, dizisiyle de çok konuşulacak.

“4N1K İLK AŞK” YAKINDA FOX’TA!