Ana sayfa Dizi Haberleri Funda Eryiğit, Mehmed Bir Cihan Fatihi’nde Evdokya karakteriyle bizi daha çok şaşırtacak!

Funda Eryiğit, Mehmed Bir Cihan Fatihi’nde Evdokya karakteriyle bizi daha çok şaşırtacak!

tarafından zk zk

Funda Eryiğit, Mehmed Bir Cihan Fatihi'nde Evdokya karakteriyle bizi daha çok şaşırtacak! 7

Ancak Edirne’de, aslında kim olduğuna dair sorularına cevaplar bulmaya başladıkça içinde birtakım çelişkiler, gel gitler belirecek ve başka bir insana dönüşmeye başlayacaktır.

Funda Eryiğit, ilk olarak Uğur Yücel’le birlikte rol aldığı Canım Ailem dizisiyle izleyici karşısına çıkmıştı. O dizideki performansından sonra Karadayı dizisinde izleyenlere adeta ters köşe yaptıran Eryiğit, Belgin karakteriyle gönülleri çalmıştı. Karadayı’da Mahir’e duyduğu aşk için ölmeyi bile göze alan Belgin, dizi tarihinin uzun yıllar hatırlanacak bir karakteri olmayı Funda Eryiğit’in başarılı oyunculuğu sayesinde edinmişti.

Son olarak Meryem Uzerli’nin başrolünde oynadığı Gecenin Kraliçesi dizisiyle ekrana gelen Funda Eryiğit, Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin daha ilk bölümünden izleyicinin dikkatini çekmeyi başardı.

Dizi ilerledikçe Evdokya karakteriyle gönülleri fethetmeye devam edeceği de şimdiden görülüyor. Sosyal medyada da Funda Eryiğit’in oyunculuğuna övgüler geliyor. Bakalım önümüzdeki bölümlerde Evdokya karakteri nasıl bir dönüşüm yaşayacak?