Ana sayfa Sosyal Medya Gaye Turgut Evin’den umut dolu, coşkulu kutlama!

Gaye Turgut Evin’den umut dolu, coşkulu kutlama!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Gaye Turgut Evin, instagram hesabından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı paylaştı. Beni Affet dizisinde tanıştığı ve evlendiği eşi Deniz Evin ile 2019 yılının 19 Mayıs günü çekilen fotoğrafını yayınlayan oyuncu, “Geçen sene ne güzel çoşkuyla kutlamıştık ve yine kutlayacağız daha büyük çoşkuyla nicelerini” mesajını verdi.

Savaşçı dizisinde Teğmen Çiğdem Ülgen karakterini canlandıran Gaye Turgut Evin, geçen sene 19 Mayıs’ta eşi ile birlikte Eskişehir’e gitmiş ve şehirdeki kutlamalarda yer almıştı. Porsuk’taki fener alayını izleyen oyuncu, o anlarda bir hayli etkilenmişti.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e ithafen de mesaj veren Gaye Turgut Evin, sevgi ve saygısını kelimelere döktü.

İşte ünlü oyuncunun mesajı:

“Ellerimizde bayraklar, kalbimizde sevgin, damarlarımızdaki asil kandan gücümüzü alarak, umut dolu gözlerle hep ileriye bakarak senin izinde yürüyeceğiz. Bizden sonraki nesillere de senin yolunda yürümeyi anlatacağız. Her yıl daha da minnetle, saygıyla, özlemle ve büyüyen aşkla çoğalarak yürüyeceğiz Atam.”

Gaye Turgut Evin'den umut dolu, coşkulu kutlama! 7