Ana sayfa Dizi Haberleri Gel Dese Aşk dizisinin ilk bölüm reytingleri nasıl geldi?

Gel Dese Aşk dizisinin ilk bölüm reytingleri nasıl geldi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları dizi yarışında artık yeni bir yapım daha var. atv ekranında Osman Sınav imzalı Gel Dese Aşk dizisinin ilk bölümü 8 Mart Pazar akşamı ilk bölümü ile ekrana geldi.

Erkan Petekkaya, Şebnem Bozoklu, İlayda Çevik, Ertan Saban ve Öykü Gürman’ın başrollerinde yer aldığı diziye yönelik sosyal medyada ciddi bir tepki dalgası yaşanmıştı.Dizinin yayınlanması ile birlikte birçok izleyici olumsuz yorumlar yaptı. 45 yaşındaki bir adamın kızı yaşındaki bir genç kız ile aşkını konu alan diziye yaşlı erkek – genç kız aşklarını normalleştirdiği yönünde eleştiriler yapıldı.

Gel Dese Aşk dizisinin ilk bölüm reytinglerinin nasıl geldiği de merak edildi. Dizinin ilk bölümünün aldığı reyting oranları ile ekrana ne kötü ne de çok iyi başladığını söyleyemeyiz. Gel Dese Aşk, Güvercin’in düşüşü ile pazar akşamları Savaşçı’dan sonra en çok izlenen dizi olacağa benziyor.

Gel Dese Aşk dizisi totalde 4.14 reyting ile 7. sırada yer aldı. AB grubunda 3.69 reyting ile 5. olan yapım. ABC1 grubunda ise 3.60 reyting ile 7. sırada kendisine yer buldu.

Savaşçı dizisi totalde birincilik alırken, AB’de dördüncü ve ABC1 grubunda da 2. sırada yer aldı. Güvercin totalde 5., ABC1’de 9. olabildi ve AB’de ilk 10 arasına giremedi. Şampiyon dizisi ise sadece AB grubunda 10.sırada yer alabildi. 8 Mart Pazar ilk 10 program listesi aşağıda. Gel Dese Aşk, Pazar akşamlarının en çok izlenen ikinci dizisi olacağını daha ilk bölümden göstermiş oldu.

Gel Dese Aşk dizisinin ilk bölüm reytingleri nasıl geldi? 7