Ana sayfa Dizi Haberleri Gençliğim Eyvah dizisinin genç oyuncuları büyük bir şans yakaladı!

Gençliğim Eyvah dizisinin genç oyuncuları büyük bir şans yakaladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gençliğim Eyvah dizisi ilk bölümü ile 15 Haziran Pazartesi günü büyük beğeni topladı. Dizinin ikinci bölümü 22 Haziran akşamı saat 20.00’de atv’de yayınlanacak. Renkli bir hikaye, iyi bir oyuncu kadrosu ve dikkat çeken karakterleri ile dizi yaz ekranının neşeli yapımlarından birisi oldu.

Hem sosyal medya yorumları hem de reytinglerde ilk 10 program arasında yer alması ile Gençliğim Eyvah, yaz ekranı için uygun bir proje olduğunu gösterdi. Bir platoda yapılan çekimlerde sağlık önlemlerine dikkat edilerek çekimler sürüyor.

Gençliğim Eyvah dizisinin oyuncuları Dizi TV programına konuştu. Kemal Uçar, daha önce birlikte çalıştığı kişiler olduğunu belirtti ve “Biz gerçekten az gülerek çekmeyi başarırsak, çok başarılı olacağını düşünüyorum. Öyle yüksek bir enerji var” dedi.

Erdem Kaynarca ise usta isimlerin enerjileri ile ortama pozitif bir aura yaydıklarını ve setteki herkesin de bundan etkilendiklerini ifade etti. Kaynarca, “Şu anlık biz burada kapalı devre bir mutluluk halindeyiz” şeklinde konuştu.

Mahalle atmosferi ve sıcak bir hikayeye sahip olan Gençliğim Eyvah dizisinde yer alan genç oyunculardan Elif Doğan, hikayenin sıcaklığının tüm ekibe sirayet ettiğini anlattı. Ekip olarak bir araya gelerek tatlı bir diyalog kurduklarını anlatan Elif Doğan, bir aile hikayesinde yer almanın farkını yaşadıklarını belirtti.

Burak Tozkoparan ise dizi ekibinde herkesin cana yakın olduğunu ve iyi bir ortamları bulunduğunu anlattı.

Ekin Mert Daymaz ise hem Levent Ülgen hem de Cengiz Bozkurt’tan çok şeyler öğrenmekte olduklarını ifade etti ve çok güzel bir ekip olduklarını söyledi.

Usta oyuncuların sette yer alması dizinin genç oyuncuları adına kariyerlerinde önemli bir şansı ifade ediyor.