Ana sayfa Dizi Haberleri Gençliğim Eyvah final yaptıktan sonra bir oyuncu da Hercai’ye katıldı!

Gençliğim Eyvah final yaptıktan sonra bir oyuncu da Hercai’ye katıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz aylarında izleyicilerle buluşan aile komedisi olarak öne çıkan Gençliğim Evyah, atv ekranında 17 bölüm yer alabildi. Ancak dizinin asıl etkisi final yapmasından sonra gerçekleşti. atv dizisi final yapar yapmaz, birçok oyuncu başka yapımlar tarafından adeta kapıldı…

Burak Tozkoparan Menajerimi Ara dizisine Emir karakteri ile katıldı. Ardından Cengiz Bozkurt, Kuzey Yıldızı’na geçti. Bahar Süer ise İyi Aile Babası ile anlaştı. Beyti Engin merakla beklenen Şeref Bey dizisinin kadrosunda yer alıyor. Çocukluk dizisinde rol alan İpek Çiçek’in yanı sıra Ekin Mert Daymaz için de Savaşçı dizisi ile görüşmeler sürüyor. Son olarak da bu kervana yine aynı kanalın dizisi olan Hercai katıldı…

Ocak ayından itibaren Pazar akşamları yayınlanacak olan Hercai dizisine yeni bir karakter geliyor. Akın Akınözü’nün canlandırdığı Miran karakterinin annesi olarak ortaya çıkan Dilşah, dizi izleyicilerini şaşkına çevirmişti. Fragmanda uzaktan bir görüntüsü olan Dilşah karakterini kimin canlandıracağı merak ediliyordu.

En son Gençliğim Eyvah dizisinde Çavi karakterinin annesi rolündeki Aysun Metiner, Hercai dizisinde Dilşah oldu… Gazeteci Birsen Altuntaş’ın TV100’deki haberine göre, Mia Yapım imzalı dizinin yeni bölümünde Aysun Metiner de yer alacak.

Gençliğim Eyvah final yaptıktan sonra bir oyuncu da Hercai'ye katıldı! 7

Dilşah karakterinin gelişiyle birlikte hikayede her şey ters yüz olacak. Bugüne kadar yaşanan onca intikam ve gözyaşının sebebi olan karakterin bu şekilde dizide yer alması hayranlar tarafından eleştirilmişti.

“Onca intikam boşuna mıydı” diye yorum bırakan dizi hayranları, hikayenin nereye gideceğini çok merak ediyor. Bu durum da Hercai dizisinin reytinglerine olumlu yansıyacak gibi bir hava estiriyor.