Ana sayfa Sosyal Medya Gerçek yadsınamaz, Demet Özdemir’in gövde gösterisi bu!

Gerçek yadsınamaz, Demet Özdemir’in gövde gösterisi bu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – Yetenekli oyuncu Demet Özdemir hem iş hayatı hem de özel yaşantısıyla Türk basınında da sık sık haber oluyor. Doğru proje seçimleri ve profesyonel kariyer planlaması ile Türkiye’nin en önemli markalarından birisi haline gelen güzel oyuncunun attığı her adım haber değeri taşıyor.

Bu hafta magazin gündeminde “Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç evleniyor mu?” başlığıyla çıkan haberler ikilinin hayranlarını heyecanlandırdı. Gittikleri bir alışveriş merkezinin önünde el ele, basın mensuplarının objektifine takılan ünlü çift, samimi açıklamalarda bulundu.

Demet Özdemir, “’Aşk Taktikleri’ adlı filmimizin çekimleri başladı. Tatilimiz sona erdi. Artık Oğuzhan da ben de yoğun bir tempoda çalışacağız” ifadelerini kullandı. Oğuzhan Koç’un geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamada evliliğe yeşil ışık yaktığı sorulan Özdemir, bu konuyla ilgili sorulara şu yanıtı vermişti: “Bunlar kısmet işi. Oğuzhan’a sormak daha doğru olur ama güzel bir süreçteyiz şu anda. Yazın tadını çıkaralım. O soruların zamanı var mıdır bilmiyorum ama sorunun zamanı şu an değil.”

Gerçek yadsınamaz, Demet Özdemir'in gövde gösterisi bu! 8

Anlaşılan o ki; iki ünlü ismin gündeminde de şu sıralar işleri var. Evlilik gibi çok önemli ve detaylı bir konu şimdilik ünlü çiftin gündeminde değil. Sosyal medyasında sık sık doğal, makyajsız hali ile paylaşımlarda bulunan Demet Özdemir’in bu paylaşımları da magazin basınının gündemindeydi. Güzel oyuncunun bu fotoğrafları; ‘Hayranlarının yorum yağdırdığı Demet Özdemir’in makyajsız hali şaşırttı’ başlıkları magazin basınında gündem oldu.

Gerçek yadsınamaz, Demet Özdemir'in gövde gösterisi bu! 9

Demet Özdemir, son yıllarda özellikle Güney Amerika ve Batı Avrupa ülkelerinde en çok konuşulan kadın Türk yıldızlardan birisi. İtalya’da da ‘Erkenci Kuş’ dizisiyle büyük bir popülerlik kazandı. Karşımızda, milyonlarca yabancı hayranı ile adeta gövde gösterisi yapan bir Demet Özdemir gerçeği var, kimse bunu yadsıyamaz.

Yeteneği, sempatik tavırları ve doğal hali ile sürekli gündemde olan genç yıldızın magazin basını ile arası da gayet iyi. Ünlü oyuncunun, iş ve özel yaşantısına dair attığı her adım haber değeri taşıyor ve milyonlar onu takip ediyor.

Demet Özdemir, rakipleri arasında sürekli ivmesini yükseltip yıldızını parlatmaya devam ediyor.