Ana sayfa Sosyal Medya Gizem Karaca, Bergüzar Korel, Pelin Karahan ve Ezgi Eyüboğlu’nun bir ortak yanı var!

Gizem Karaca, Bergüzar Korel, Pelin Karahan ve Ezgi Eyüboğlu’nun bir ortak yanı var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü isimlerin tatil maceraları devam ediyor. Gizem Karaca, Bergüzar Korel, Gizem Karaca, Pelin Karahan ve Ezgi Eyüboğlu, tatil hallerini instagram hesabından yayınladı. Ünlü oyuncuların keyfi yerinde ve takipçilerinden de büyük beğeni aldılar. 4 ünlü kadın oyuncunun ortak yanı ise mutlu ve huzurlu bir dönem yaşamaları…

Gizem Karaca’nın tatil huzuru… En son şampiyon dizisinde rol alan Gizem Karaca, yılın büyük bir bölümünü İzmir’de doğal bir hayatın içindeki evinde geçirdi. Oyuncu, tatilde ise tekne turu yaptı ve özgür ruhunu fotoğrafıyla destekledi.

Gizem Karaca, Bergüzar Korel, Pelin Karahan ve Ezgi Eyüboğlu'nun bir ortak yanı var! 10

Eşi Halit Ergenç ile birlikte Bodrum’da tatile çıkan Bergüzar Korel, gülümseyen fotoğrafı ile dikkat çekti. Oyuncu, bir de şiirle hayatı ne kadar çok sevdiğini gösterdi. İşte Bergüzar Korel’in şiiri…

Mavi gökleri, beyaz bulutları görüyorum,
günün parlaklığı,
karanlık,
iyi geceler de..
ve kendi kendime düşünüyorum
oh ..
ne harika bir dünya

Gizem Karaca, Bergüzar Korel, Pelin Karahan ve Ezgi Eyüboğlu'nun bir ortak yanı var! 11

Seda Sayan’ın oğlu Oğulcan Engin ile yaşadığı aşkla dikkatleri çeken Ezgi Eyüboğlu da tatiline devam ediyor. Ünlü oyuncu da instagram hesabından aşağıdaki fotoğrafını yayınladı.

Gizem Karaca, Bergüzar Korel, Pelin Karahan ve Ezgi Eyüboğlu'nun bir ortak yanı var! 12

Kavak Yelleri dizisinde Aslı olarak gönülleri kazanan Pelin Karahan ise iki çocuklu anne olmasına rağmen formunu koruduğunu gösteren bikinili tatil paylaşımları ile dikkatleri çekmeyi sürdürüyor.

Gizem Karaca, Bergüzar Korel, Pelin Karahan ve Ezgi Eyüboğlu'nun bir ortak yanı var! 13