Ana sayfa Sosyal Medya Gizem Karaca güzellik saçtı! Hande Soral yeni saçlarıyla mest etti!

Gizem Karaca güzellik saçtı! Hande Soral yeni saçlarıyla mest etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü isimler instagram hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla göz doldurmaya devam ediyor… Bu isimlerden 4 ismin paylaşımlarına değineceğiz… Gizem Karaca, seksi pozu ile göz kamaştırdı. Tatildeki Hande Soral, yeni saçlarıyla şaşırttı. Merve Boluğur yine formundaydı… Merve Oflaz ise hayvan sevgisiyle bir kez daha öne çıktı.

“Beni geri götür” notuyla aşağıdaki fotoğrafını yayınlayan Gizem Karaca, takipçilerinden beğenileri kaptı. Güzelliği ile göz kamaştıran oyuncu, hatırlanacağı üzere en son Şampiyon isimli dizide yer almıştı.

Gizem Karaca güzellik saçtı! Hande Soral yeni saçlarıyla mest etti! 10

Eşi İsmail Demirci ve arkadaşları ile tatilde olan Hande Soral ise son günlerde yeni saç modeli ile göz kamaştırıyor. Saçlarını Afrika örgüsü yaptıran oyuncu, “Her güne böyle uyanmak mı?” notuyla aşağıdaki tatil fotoğrafını yayınladı.

Gizem Karaca güzellik saçtı! Hande Soral yeni saçlarıyla mest etti! 11

Manavgat Şelalesi’ni ziyaret eden Merve Boluğur, üst üste paylaşımları ile göz kamaştırdı. Oyuncu yeni aşkı Burak Dayı ile gününü gün ederken, sosyal medyaya da mutluluk halleri yansıyor.

Gizem Karaca güzellik saçtı! Hande Soral yeni saçlarıyla mest etti! 12

Arka Sokaklar’da canlandırdığı Bahar karakteri ile dikkat çeken Merve Oflaz, aynı zamanda hayvan hakları konusunda duyarlılık sergileyen, doğaya önem veren isimlerden.

Ünlü oyuncuda köpeği ile sevimli bir fotoğrafını yayınlayarak hayranlarının bir kez daha gönlünü kazandı.

Gizem Karaca güzellik saçtı! Hande Soral yeni saçlarıyla mest etti! 13