Ana sayfa Dizi Haberleri İyi Günde Kötü Günde ve Arıza dizilerinin ortak bir özelliği var!

İyi Günde Kötü Günde ve Arıza dizilerinin ortak bir özelliği var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında izleyicilerle buluşacak olan İyi Günde Kötü Günde isimli dizinin başrollerini Elçin Sangu, Ozan Dolunay ve Yasemin Allen oluşturuyor.

Arıza dizisi ise Show TV ekranında yayınlanacak ve başrollerde Tolga Sarıtaş ile Ayça Ayşin Turan bulunuyor. İki dizi de yeni sezonun iddialı yapımları arasında bulunuyor. İki dizinin de ortak noktası müzikleri olacak..

İyi Günde Kötü Günde ve Arıza dizilerinin ortak bir özelliği var! 8

Birisi Star TV, diğeri Show TV’de yayınlanacak olan bu yapımların ortak bir özelliği ortaya çıktı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre iki dizinin müzikleri de aynı isme emanet edildi.

İyi Günde Kötü Günde ve Arıza dizilerinin ortak bir özelliği var! 9

Cem Tuncer, bu sezonun iddialı iki dizisinin müziklerini hazırlıyor… Dizi müzikleri konusunda bir hayli tecrübesi bulunan müzisyen, 2008 yılından bu yana dizi müzikleri yapıyor.

Adını Feriha Koydum, Umutsuz EvKadınları, Öyle Bir Geçer Zaman ki, Aşk Laftan Anlamaz, O Hayat Benim, Dolunay, Anne, Bizim Hikaye, İstanbullu Gelin, Kadın, Benim Tatlı Yalanım ve Yasak Elma dizilerinde de Cem Tuncer’in adı bulunuyor.