Ana sayfa Dizi Haberleri Gizli Saklı dizisi izleyiciyi ikiye böldü! Olmayan bir şey var ama ne?

Gizli Saklı dizisi izleyiciyi ikiye böldü! Olmayan bir şey var ama ne?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gizli Saklı dizisi, yaz ekranında Fox TV’nin ekrana getirdiği eğlenceli bir yapım. Romantik komedi türünde olsa da polisiye tarzıyla da izleyenlerin beğenisini kazandı. Ancak yine de beklenen reytinglere ulaşamadı!

İzleyenler tarafından eğlenceli bulunuyor. Yaz sezonunda ekrana gelen dizilere farklı bir alternatif olan Gizli Saklı dizisinin 3. bölümü ekrana geldi bu hafta. Reytingleri de merak konusuydu. Fakat dizi, tüm iddiasına karşın bir türlü beklenen puanları alamıyor!

Henüz dikkatleri çekmeyi başaramadığı reytinglerden anlaşılıyor. Ancak Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı’nın başrolünde oynadığı diziyi izleyenler, konuyu sevdiklerini belirtiyorlar sosyal medyada. Fakat dizinin tutmamasında bazı eleştirilerin odağında ise başrollerin uyumsuzluğu olduğu görülüyor.

Sinem Ünsal, özellikle Mucize Doktor dizisindeki rolüyle büyük beğeni toplamış ve dikkatleri çekmiş başarılı bir oyuncu. Halit Özgür Sarı ise Kardeşlerim dizisindeki performansı ile sevilmiş ve o diziden ayrılığı ile de çok konuşulmuştu.

Gizli Saklı dizisi izleyiciyi ikiye böldü! Olmayan bir şey var ama ne? 8

Sarı ve Ünsal’ın Gizli Saklı dizisindeki buluşmaları heyecanla bekleniyordu. Ancak bazı izleyicilerin başrol oyuncuları arasında bir uyumsuzluk olduğu şeklinde mesajlar çok dikkat çekiyor. İzleyenlerden Sarı’nın iyi bir dizi çifti olmadığı yorumları yapılıyor. Tabii bu duruma katılmayan ve çok iyi bulanlar da az değil.

Aslında hikayesi itibariyle hayli renkli ve eğlenceli bir konuya sahip Gizli Saklı dizisi. Fakat reytingleri beklenenin çok altında kalmakta. 22 Haziran’da 3. bölümü yayınlanan dizinin, Total’de 4. sırada olması iyi bir gösterge olsa da AB’de 6. ve ABC1’de ise 5. olduğu görülüyor.

Gizli Saklı dizisi izleyiciyi ikiye böldü! Olmayan bir şey var ama ne? 9

Diziyi izleyenler, Gizli Saklı’yı sıkılmadan izliyorlar. Keyif aldıklarını söyleyen izleyenlerle birlikte düşük reytingler alması düşündürücü. Oyunculuk performansı, konusu, başrol çiftin aralarındaki enerji, diziyi izleyen sadık bir kitleyi fazlasıyla tatmin ediyor. Fakat yaz sezonunda çok fazla yapımın olmadığı bir süreçte dizinin daha iyi sonuçlar alması bekleniyor.