Ana sayfa Sosyal Medya Öykü Karayel’in modacı ikizinin tasarımını giymesine, sosyal medyadan ilginç yorum!

Öykü Karayel’in modacı ikizinin tasarımını giymesine, sosyal medyadan ilginç yorum!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranlara en son Star TV’de yayınlanan Kaderimin Oyunu dizisi ile geldi Öykü Karayel. Bir süredir ekrandan uzak olan oyuncunun yeni dizisiyle dönüşü hayranlarını mutlu etmişti. Akın Akınözü ve Sarp Apak ile başrolünde yer aldığı dizi, beklenen reytingleri alamayınca ne yazık ki ekrana veda etti.

Müzisyen Can Bonomo ile evli olan ve geçtiğimiz yıl Nisan ayında oğulları Roman’ı dünyaya getiren Öykü Karayel, düzgün fiziği ve farklı tarzı ile de sosyal medyada dikkat çekiyor. Oyuncunun bir de Ezgi Karayel isimli kız kardeşi olduğu bilinmekte. Birlikte verdiği pozlarında iki kardeşi ayırmanın çok güç olduğunu da Öykü Karayel’i yakından takip edenler biliyor.

Öykü Karayel’in kardeşi Ezgi Karayel, ablası gibi oyunculuğu değil moda tasarımcı olmayı seçti. Bir süredir tasarımlarını ablası ile de duyurmaya çalışıyor. Öykü Karayel, kardeşine büyük destek verirken, onun tasarımlarını üzerinde taşımaktan da hayli mutlu.

Sevilen oyuncu, Youtube kanalından Fox TV’ye geçen ve çok konuşulan İbrahim Selim ile Bu Gece programının konuğu oldu ve giydiği kıyafetiyle de sosyal medyanın adeta diline düştü!

Kardeşinin tarzını yansıtan kıyafeti, hayranlarının eleştirisini aldı. Instagram hesabından programda giydiklerin paylaşan oyuncunun bu fotoğrafı adeta eleştiri yağmuruna tutuldu!

Öykü Karayel'in modacı ikizinin tasarımını giymesine, sosyal medyadan ilginç yorum! 7

Takipçileri, Öykü Karayel’in ilginç tarzına pek çok yorum yaptı. Gelen yorumlar arasında stilini pek beğenmedikleri görülmekte. Bir takipçisinin  “Acaba başka stilistle mi çalışsan Öykücüm? Ezgi’yi seviyoruz ama yeter artık!” sözleri dikkat çekmekte.

Bazı takipçileri kız kardeşinin tasarımlarını giydiğini bilse de bazı hayranları ise bilmiyor. Duruma ‘Allah aşkına niye böyle giyiniyorsun?’ şeklinde sorularla eleştiri getirenler de var…

Meslektaşı Hazal Kaya ise farklı düşünüyor. Karayel kardeşlerin ilginç stillerini ortaya koyan kıyafetlerini beğenenler de yok değil. Hazal Kaya da bu isimlerden. Kaya, Öykü Karayel’in nazar boncuğu emojisiyle yorum yaparak dikkat çekenler arasında.

Bu arada Öykü Karayel, İbrahim Selim ile Bu Gece programındaki açıklamalarıyla da çok konuşuldu. 2018 yılında  Can Bonomo ile evlenen oyuncu, programda eşi ve özel hayatıyla ilgili itiraflarda bulundu. Genelde özel hayatlarını gözlerden uzak yaşayan ve sosyal medyada da çok fazla paylaşım yapmayan oyuncu, ketum olduğunu kabul ediyor.

Öykü Karayel’in “Can Bonomo’yu vazgeçirmeye çalıştığın seni çok yoran bir alışkanlığı var mı?” sorusuna, “Alışkanlığı diyemem ama evet çok yoran bir tarafı var. Can da dikkat bozukluğu var. Dikkat bozukluğu olan biriyle yaşayan vardır aramızda zor bir şey” yanıtıyla da konuşuldu…