Ana sayfa Dizi Haberleri Gizli Saklı dizisinde her şey güzel gidiyor ama reytingler hariç!

Gizli Saklı dizisinde her şey güzel gidiyor ama reytingler hariç!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle Çarşamba akşamları buluşmakta olan Gizli Saklı dizisi eğlenceli bir yapım olmasına rağmen, elde edilen reytinglerin düşüklüğü dikkatlerden kaçmıyor.

Sinem Ünsal ile Halit Özgür Sarı ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi, yaz döneminin farklı projelerinden birisi oldu. İki sivil polisin bir mafya babasını takip etmesi ve bununla birlikte yaşanan olayların eğlenceli bir şekilde sunulduğu dizi, iyi bir senaryoya ve güçlü oyunculara sahip.

Fox TV’nin de tanıtım çabaları ile öne çıkartmaya çalıştığı Gizli Saklı dizisinin dördüncü bölümü 29 Haziran Çarşamba akşamı ekrana geldi. Ancak reytingler yine beklenen seviyede değil… Dizinin tüm izleyici gruplarında dördüncü bölümüyle üçüncü sırada yer aldığını hemen hatırlatalım.

Sıralama bakımından bu çok iyi bir görüntü çiziyor. Ancak reytingler hala bu dizinin hak ettiği düzeyde değil. Ortalamanın altında gerçekleşen reyting oranları aslında televizyon izlenme oranlarının da düşmesinin bir sonucu. Ancak Gizli Saklı’nın daha iyi reytingler alabilmesi için hala önünde fırsatlar var.

Balkan Ninnisi, Senden Daha Güzel, Gül Masalı ve Tozluyaka gibi dizilerin çok daha iyi oranlar aldığı ortadayken, Gizli Saklı’nın bu seviyeye çıkamaması biraz sıkıntılı bir sürecin yaşanacağını gösteriyor.