Ana sayfa Sosyal Medya Yemin dizisiyle parlayan Özge Yağız hayatındaki en büyük hayali gerçekleştirdi!

Yemin dizisiyle parlayan Özge Yağız hayatındaki en büyük hayali gerçekleştirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Özge Yağız, Yemin dizisi sayesinde geniş bir hayran kitlesi tarafından sevildi. Kanal 7 ekranında yayınlanan günlük diziye ikinci sezon sonunda veda eden oyuncu, ardından da farklı projelerde yer alarak dikkatleri yine üzerine çekti.

Sol Yanım dizisinin yanı sıra İçimizden Biri isimli projede beğeni toplayan oyuncu, 2022 yılında ise Baba dizisinin kadrosunda yer alarak önemli bir çıkış daha yaptı. Özge Yağız, Show TV ekranında yayınlanan Baba dizisinde bir hayalini de gerçekleştirdi.

Tolga Sarıtaş ile Haluk Bilginer ikilisinin başrolünde yer aldığı Baba dizisi, Özge Yağız adına hem iyi bir deneyim fırsatı hem de uzun yıllardır kurduğu bir hayalin gerçekleşmesi ile anlam kazandı.

Haluk Bilginer ile aynı seti paylaşmanın kendisinin en büyük hayallerinden birisi olduğunu ifade eden oyuncu, yaşadığı hisleri Elele dergisine şu sözlerle anlattı:

Yemin dizisiyle parlayan Özge Yağız hayatındaki en büyük hayali gerçekleştirdi! 7

“Mesleğime başladığımda dile getirdiğim ilk hayallerimden biriydi ve gerçekleşti. Bu konuda duygularımı tarif etmekte çok zorlanıyorum. Haluk Bilginer setin büyüğü, küçüğü, öğretmeni, babası, sesi, soluğu, gökkuşağı; ciddi anlamda setin her şeyi. Onun enerjisinin yanında, sahip olduğunuz enerjiden bile utanıyorsunuz bazen. Her sayfasını ezberleye ezberleye okumamız gereken özel bir hikâye Haluk Abi.”

Hayatında her şeyin dengesini bulduğunu ifade eden oyuncu, farkındalıklarının artmasının da kendisini iyi hissetmesine neden olduğunu söyledi.

Sevgi sözünün kendisi için büyük bir öneminin bulunduğunu da belirten Özge Yağız, hayatında bir denge bulduğu için de çok memnun olduğunu ifade etti.

Oyuncu, şöyle konuştu: “Hayatımın bahar tadında yazına denk geldiniz diyebilirim. Her şeyin dengede olduğu, her tadın olması gerektiği gibi ve gerektiği kadar geldiği, farkındalıklarımın beni çok iyi hissettirdiği bir dönemdeyim. Sevgi sözcüğünü, hayatımın tam orta noktasına alıp ondan bana uzatılan her dalın kıymetini bildiğim bir Özge ile baş başayım.”