Ana sayfa TV Programları Gökhan Özoğuz’a bu sefer Mucize Doktor’un Ali Vefa’sı Taner Ölmez eşlik etti

Gökhan Özoğuz’a bu sefer Mucize Doktor’un Ali Vefa’sı Taner Ölmez eşlik etti

tarafından ker_def

National Geographic’in Finish iş birliğiyle hazırlanan yeni yapımı FOX’ta izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Ünlü müzisyen Gökhan Özoğuz, Mucize Doktor dizisinin başrolü Taner Ölmez ve uzmanlar su kaynaklarımızı koruma, bireysel su tüketimi ve alınabilecek önlemler gibi konuları “25 Litre: Suyun Peşinde” belgeseli ile yeniden değerlendiriyor. 20 Eylül Pazar günü saat 18.15’te FOX ekranlarına gelecek yapım, Finish’in “Yarının Suyu” hareketindeki en önemli kilometre taşlarından biri olma özelliği taşıyor.

National Geographic’in Finish iş birliğiyle geçtiğimiz yıl hayata geçirdiği ve 25 milyondan fazla izleyiciyle buluşan “25 Litre” belgeselinin devamı niteliğindeki “25 Litre: Suyun Peşinde”, tüm dünyadaki su kıtlığı riskine bir kez daha dikkat çekiyor.

Bir önceki yapımın oluşturduğu temele eklenen yeni içeriklerin merkezinde ise, özellikle pandemi süreciyle birlikte suyun değerinin daha fazla anlaşılmasına ek olarak dünyada ve Türkiye’deki su kaynaklarının korunmasının önemi yer alıyor.

Bireysel su tüketiminin su kaynakları üzerindeki etkisi ve su krizinin hangi noktada olduğu gibi başlıklarla konuyu yeniden ele alan yapım, İklim Bilimci Prof. Dr. Levent Kurnaz, İski Genel Müdürü Raif Mermutlu, Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Serap Şimşek Yavuz ve Meteorolojist Bünyamin Sürmeli gibi alanında uzman bilim insanlarının görüşleriyle zenginleşiyor. Belgesel, su kaynaklarının korunması için yapılabilecekleri ve bu sayede geleceğe daha umutlu bakabilmenin mümkün olduğunu izleyicilere aktarıyor.

Gökhan Özoğuz'a bu sefer Mucize Doktor'un Ali Vefa'sı Taner Ölmez eşlik etti 7

“25 Litre” belgeselinde yaşadığı bireysel deneyimi aktaran müzisyen Gökhan Özoğuz’a bu yeni yapımda FOX’un sevilen dizisi Mucize Doktor’un başrol oyuncusu Taner Ölmez de eşlik ediyor.
“25 Litre: Suyun Peşinde” belgeseli, 20 Eylül Pazar saat 18.15’te FOX’ta.